- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Каква е разликата?
Здравейте, понеже не намерих по-удачна секция, в която да пусна тая също не толкова умна тема, я пускам тука. Нека някой по-запознат ми каже какви са разликите в работата на двутактовия и четиритактовия двигател, когато са вкарани в обороти, да речем на мотор. Понеже се интересувам и постоянно си говорим с бащата за такива теми, ама скоро време май му писна и почна да ми се дразни, та няма да се занимавам с него повече
Въобще могат ли да бъдат разпознати по някакъв начин, щото иначе двутактовия много лесно се разпознава, когато нямаля оборотите, особено ако е някоя парпаретка до 125 кубика
Още по-лесно е само да се погледне ауспуха дали е резонансен или не. Ама когато са вкарани в обороти, поне аз не мога да разпозная кой какъв е, има ли някакви признаци, че двигателя е двутактов, или не
![]()
Последно редактирано от football_guy11 : 07-27-2016 на 12:36
Ами само като прочетеш двутактов и четиритактов - става ти ясно колко такта имат ! Отвори си малко техническа литература и може да се ограмотиш съвсем спокойно. Трудно се обяснява на някой, който не знае за какво иде реч
Ами например минава мотор по улицата, как по шума ще го разбереш какъв му е двигателя?
Честно казано не. В нашия град няма много мотористи, повечето са с пистови, кросов мотор из града да чуеш е рядкост. Най-често някое 50 кубиково скутерче.
Например на трабанта като му дадеш газ и после отпуснеш със смъкването на оборотите се чува оня специфичен начин на работа на двутактовия двигател, не мога да го обясня, но предполагам ме разбираш за какво говоря. Но дори и на трабантчето като му дадеш газ звука и начина му на работа не се различават много от четиритактовия, поне аз не мога да ги различа, освен че двутактовите МПС, особено колите са като пърдялници![]()
По отношение на разход на гориво и вредни емисии не са най-добрия избор, може би скоро време няма да видим масово производство на такива автомобили.
Двутактови автомобили не се произвеждат поне от 30 години, няма как да се произвеждат, при положение, че замърсяването е огромно сравнение с четиритактовия. Най-лесно е да видиш пушилката от двутактовия, за да разбереш, че е такъв. Отделно е доста по-шумен.
Винаги се усеща - като придобиеш повече опит, ще почнеш да ги различаваш по шума, дори като са във високи обороти.
Може - ако самият двигател се вижда, може да се разбере лесно по мястото на всмукателния и изпускателния колектори. Ако не се вижда, погледни ауспуха дали има конденз от масло (за двутактови двигатели без собствена мазилна уредба).
И танкове и кораби. При корабите е масово.
Разхода на гориво е най-големия недостатък на двутактовите, не замърсяването (то е свързано, повече гориво - повече вредни емисии). Иначе това за шума е вярно.
Разхода толкова не е проблем, колкото горенето на маслото в цилиндрите, което води то това замърсяване. Въпреки че продължават да се продават двутактови мотори за лодки, които са по 115 коня и се водят инжекции т.е. двигателя сам смята колко масло да вкара за смазването и разхода е абсолютно същия като на четиритактови само че 115 двутактов е доста по-бърз от същия четиритактов.