.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    При лаптопа - захранването, оказа се, че е прекъсвало за част от секундата, а батерията не държи въобще. Лампичката не спираше да свети и затова не разбирах, че е от него, защото видимо нищо му няма. Дано е това, де, но сега го смених и нямам проблеми. (sun)

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    хм, ясно. дано тогава това да е бил проблема :Д

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Цитирай Първоначално написано от SunFlower95 Виж мнението
    Имах и още имам абсолютно същия проблем.. При мене както си работя (без да го натоварвам) и изведнъж изключва сам, показва се един син екран (така наречения Син екран на смъртта) и после си се включва отново. Понякога се случва на всеки 2 мин, понякога с часове всичко е наред. Занесох го на ремонт и казаха, че имало някакъв проблем с хард диска и трябвало незабавно да се смени, нещо се бил изтрил и не възпроизвеждал нормално функциите на windows-a ..дадохме 200 лева за нов хард диск + още за преинсталация и т.н. И след вс това преди няколко дена пак се изключи..а след всички пари, които дадохме, за да го оправят просто ми идеше да го забия в земята ... При теб подобно ли е? В смисъл показва ли ти се този син екран?
    И на мен в момента ми е така лаптопа и за да не пиша нова тема искам да ви попитам какво трябва да направя за да си го оправя,миналата седмица пак така стана обаче по някакъв начин се оправи и след 2 дена пак почна така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си