.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Eucerin

Супер фен Аватара на lqlq89

Eucerin

Какви продукти сте ползвали? Доволни ли сте? Аз се интересувам от слънцезащитната им серия за лице и от продуктите им за мазна кожа.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Аз съм ползвала само шампоан много бях доволна ама на всеки 2-3 седмици не мога да давам по 20-25 лева за шампоан

BuBy

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ползвала съм прекрасен интимен гел на марката, в момента крема ми за лице е пак на Eucerin, лосион за тяло също съм имала. Ползвала съм и други кремове за лице, тоник и почистващ гел. И душ гел май...не съм убедена.А, и слънцезащитни продукти, разбира се, как можах да забравя. Всичко е повече от прекрасно.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ползвала съм измиващият им гел за мазна кожа и е уникален! В бъдеще сигурно ще пробвам и други неща на Юсерин.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Доволна съм от марката,ползвала съм слънцезащитни продукти.Сега използвам един крем за лице.

Тъй като аз имам акне реших да отида на дерматолог,защото сама така и не улучих правилния продукт,който да ми помогне.Дерматоложката ми изписа 3 продукта на Eucerin за който дадох 66 лв. и абсолютно никакво действие.Даже по зле стана,започнаха да ми излизат повече папки,но бяха някак си по малки,но пък и много на брой.Аз определено не съм доволна но се пак си е до различен тип кожа.На едни действа на други не....

sounds good to me
    will come back and leave further comments

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ползвала съм ексфолианта,измиващия гел и тоника за мазна кожа,оволна съм с изключение на тоника .
    Искам също да пробвам слънцезащитните продукти за тяло и лице...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си