Какви продукти сте ползвали? Доволни ли сте? Аз се интересувам от слънцезащитната им серия за лице и от продуктите им за мазна кожа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ползвала съм прекрасен интимен гел на марката, в момента крема ми за лице е пак на Eucerin, лосион за тяло също съм имала. Ползвала съм и други кремове за лице, тоник и почистващ гел. И душ гел май...не съм убедена.А, и слънцезащитни продукти, разбира се, как можах да забравя. Всичко е повече от прекрасно.
Everything changes, but beauty remains ...
Ползвала съм измиващият им гел за мазна кожа и е уникален!В бъдеще сигурно ще пробвам и други неща на Юсерин.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Доволна съм от марката,ползвала съм слънцезащитни продукти.Сега използвам един крем за лице.
Тъй като аз имам акне реших да отида на дерматолог,защото сама така и не улучих правилния продукт,който да ми помогне.Дерматоложката ми изписа 3 продукта на Eucerin за който дадох 66 лв. и абсолютно никакво действие.Даже по зле стана,започнаха да ми излизат повече папки,но бяха някак си по малки,но пък и много на брой.Аз определено не съм доволна но се пак си е до различен тип кожа.На едни действа на други не....
sounds good to me
will come back and leave further comments
Ползвала съм ексфолианта,измиващия гел и тоника за мазна кожа,оволна съм с изключение на тоника.
Искам също да пробвам слънцезащитните продукти за тяло и лице...
![]()