- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте ?
Аз не съм. В началото като се събрахме с приятеля ми мааалко се дразнех като споменаваше бившата си, но сега ми е все тая, за какво да се тормозя излишно.
Никак![]()
С повод - без повод няма значение. Нещата се решават без излишна врява.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Понякога. Но му имам пълно доверие и общо взето не се впрягам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не знам, честно. :> Май много. ауу много :> Всмис... до там, че просто да ми става гадно, не злобея и не правя скандали, просто не искам моето да е и на друг.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
От време на време подхвърлям нещо под формата на закачка, но ме е жегвало наистина в редки случаи.![]()
Не. Уверена съм, че той получава от връзката ни всичко, което му е необходимо и не би посегнал към нещо чуждо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
по принцип не малко, но го показвам само ако поводът е повече от очеизваден. иначе няма смисъл сама да си създавам проблеми, че и то за глупости. просто съм си такава по природа, но не ми е нужно да си създавам кофти ситуации на злобни подмятания и караници без повод.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
хмм..Ми на моменти съмзависи порпинцип не 'спокоен,положителен човек съм ^^' и да искам немога да мисля негативно.. = )
Емм не съм ... Ревниви са хората, които не вярват на половинката си и смятат, че ще им изневерят и също така това са хора, които не са сигурни в чувствата си и в тези на своя любим/свотята любима![]()
Не съм съгласен :P ...
Аз съм сигурен в чувствата си, но съм много ревнив ... в смисъл - едва ли някога ще вдигна скандал или изобщо ще спомена за това че ревнувам от даден човек, по-скоро ще си го запазя вътре в мен, но ми става тежко ли и аз не знам ... Просто не искам да я загубя...
само сегашния ми приятел ревнувам.
иначе не предишните изобщо,но то като не обичаш някой какво има да го ревнуваш..?
<3
Ревнив съм, но умерено и никога не правя проблеми. Със скандали не можеш да спреш някого.
Много ;ххх
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
В повечето случаи, определено да.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-02-2012 на 15:12
Ревнива съм и то доста, но в повечето случаи се старая да не го показвам.
Попринцип не съм от най-ревнивите, но е имало случай, в които не съм могла да си затворя очите ....до голяма степен зависи от човека, с който си в момента
Доста съм ревнив , но в моя случай си има основание , защото връзката ни мина през такива неща , че ..... Като цяло съм много , много ревнив![]()