.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Само в рамките на нормалното.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да.Макар че трудно си го признавам..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    В рамките на нормалното
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, да, ревнива съм. Факт е обаче, че в сегашната ми връзка не ми се налага да ревнувам. Просто с моя човек си споделяме къде ходим, с кой се виждаме, какво си говорим. Той има приятелки, с които излиза от време на време, както и аз - приятели, и понякога дори това има положителен ефект върху връзката ни, защото осъзнаваме колко много всъщност си допадаме, колко много бихме си липсвали, ако не бяхме заедно и колко добре върви връзката ни ( особено в сравнение с други).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Зависи.Ако е някоя поредна курва , която ми е за бройката , не ми пука.Ако е сериозна приятелка , съм по-ревнив от момимче

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Преди бях ревнива, но вече не. Това си е чиста загуба на нерви и време. Ако човека е решил да ти изневерява, значи нещо куца във връзката ви, нещо му липсва. Да не говорим, че след като имаш доверие на един човек, защо ти е да се съмняваш в него? Ревността само руши връзката и доверието между партньорите.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Доста по принцип, но с времето ми минава.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Щом е с мен трябва да бъде само с мен,никоя няма право да поглежда и заговаря иначе става война между нас,по-скоро аз изпадам в истерия,а той ме прегръща и чака бурята да отмине хахаха )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety Виж мнението
    Щом е с мен трябва да бъде само с мен,никоя няма право да поглежда и заговаря иначе става война между нас,по-скоро аз изпадам в истерия,а той ме прегръща и чака бурята да отмине хахаха )
    Имаш нужда от професионална помощ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Ревниви ли се?
    Ами не съм ревнива. Изобщо даже, просто държа на личното пространство и гледам да оставям хората около мен на свобода, същото очаквам и от тях. Звънене по 1000 пъти на ден и някакви подобни работи не мога да ги понасям. Обичам си свободата и изключително много държа на нея.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не. Но ако случайно се случи да ревнувам някоя, то тя няма да го разбере, никога! (:

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    oo s prednata mi priqtelka samo kato sa zagovori s nqkoi manqk malko po-tui i otivax i go ubivax , az zatui q zarqzah de shot pak beshe mn mazna kurva... ne davam volnosti tam da sa ligavi s drugi manqci im e kraq

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    oo s prednata mi priqtelka samo kato sa zagovori s nqkoi manqk malko po-tui i otivax i go ubivax , az zatui q zarqzah de shot pak beshe mn mazna kurva... ne davam volnosti tam da sa ligavi s drugi manqci im e kraq

.............................
    Не,не съм ревнива.Когато съм във връзка с някого съм наясно,че всеки ден,в който сме заедно с момчето и двамата имаме право на избор-той дали да бъде с мен,както и аз дали да продължа с него...Той знае,че във всеки един момент е свободен да си тръгне,аз също.Защото това представлява връзката-свободата да избираш "твоя" човек всеки път пред всички други останали-тях можеш да оглеждаш,да си приказваш с тях,да си прекарвате заедно известно време,да имате близко приятелство и т.н.,това няма по никакъв начин да подкопае близостта с половинката...В обратния случай всякакви изблици на ревност пък ще са излишни и само ще сриват достойнството на този,който ги демонстрира
    Бтв,и ревността не е доказателство за любов-по-скоро показва несигурност или собственическо чувство
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ^ kakvo ne razbra ? nepozvolqvam da se obarva s drugi momcheta ? predi kato videx takava situaciq i beshe kraq

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    kato sa zagovori s nqkoi manqk malko po-tui i otivax i go ubivax
    O.o

нито думица за "обарване" ... тя е свободна да си говори с когото си поиска така,както и ти го правиш,предполагам с останалите момичета
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    не

......................
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Вече не .. или ако се появи ревност е в много крайни случаи.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да! Много! Направо моето граничи с тежка форма на параноята! Ревнувам от всичко, което се сетиш - от приятелки, приятели, семейство, до възглавницата, с която спи. Просто всичко. Искам го всеки ден, всеки час, всяка минута, всеки миг само за мен. Не знам ревност ли е, егоизъм ли е, и двете ли са. Но, разбира се, никога не бих си позволила да го покажа или кажа. Това си е мой проблем, аз се справям с него, не той, не ние, а аз. Ако мисля, че има нещо, което може да ни скара - като опасно близки отношения с момиче или нещо от сорта, разбира се, ще му кажа за да поговорим и да си изчистя главата от това, но иначе - не. Той излиза с приятелки за по кафе, ходят си на гости, има мацки, които са му като сестрички и въпреки, че аз едвам понасям това за себе си, се радвам за него и готините му отношения с хората. Никога не бих му забранила и не бих разигравала сцени заради това.

Във фейса има страница - "Ревността е загуба на време, ако е решил/а да изневери ходи го спри" !! От това чувство само се тормозим отвътре и няма смисъл.. колкото до въпроса - на моменти съм, ако истински харесвам някое момче, което си пада флиртаджия и общува с много момичета!!

Не че вярвам кой знае колко в тези неща, но съм скорпион, а за скорпионките предимно се говори, че са адски ревниви, което е супер вярно. Трудно се влюбвам и направя ли го е наистина сериозно. Умирам от ревност. Не от егоизъм или чувство за собственост, а може би по- скоро от страх да не би да пожелае друга или да охладнее към мен. Дори не само гаджетата си ревнувам . Още от малка си спомням, че ревнувах дори собствената си майка, ако държи или се радва на друго бебенце . Болестно състояние Ма кво да правиш, не си го искам.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Много съм ревнива... Но му имам достатъчно голямо доверие, за да не правя проблеми от всичко

Не! Първо смятам че намеси ли се това чувство в една връзка тя е обречена, а дори и да продължи да съществува няма да е същото. И второ в една връзка давам това което искам и да получа и тъй като супер много уважавам личната свобода и не искам да ме ограничават не ревнувам защото не искам и мен да ме ревнуват

Аз лично съм ужасно ревнив и го показвам,защото в някои случаи нарочно го прави ..
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Ревнив съм, но гледам да не се създават проблеми от това и го запазвам за себе си.
    Ако има нещо... първоначално ще си премълча, след това ще говоря с момичето и така.

По-скоро съм прекалено горд, не толкова ревнив.

ако обичам човека до себе си, да... ако е някоя проста заигравка, не ми пука особенно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си