.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Много съм ревнив, защото нямам доверие.....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от treisi90 Виж мнението
    Не че вярвам кой знае колко в тези неща, но съм скорпион, а за скорпионките предимно се говори, че са адски ревниви, което е супер вярно. Трудно се влюбвам и направя ли го е наистина сериозно. Умирам от ревност. Не от егоизъм или чувство за собственост, а може би по- скоро от страх да не би да пожелае друга или да охладнее към мен. Дори не само гаджетата си ревнувам . Още от малка си спомням, че ревнувах дори собствената си майка, ако държи или се радва на друго бебенце . Болестно състояние Ма кво да правиш, не си го искам.
    и аз съм скорп. сиг , затова ревността е на мах

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Зодиите са за момичета!

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    ^ Изненадвам се в последно време колко момчета/мъже вярват в зодии. Те даже не са за момичета, а само за лелки според мен.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Може да се каже
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    +ът ми-не
    Последно редактирано от raror : 02-19-2012 на 15:12 Причина: ям букви :D

в момента съм по-скоро самичка, но по принцип съм

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Преди бях ужасно болезнено ревнива, до някакви крайни ситуации съм стигала, не само във връзки, а по принцип - към приятелите ми, майка ми и т.н., супер много мразех да деля внимание. После осъзнах колко е глупаво и безполезно, още повече, че в повече случаи самата ревност води до това, от което ревнивите най се страхуват - загубата на човека, когото ревнуват. И сега от време на време ми се случва да ме жегне малко ревност, но не го показвам и не правя сцени, защото знам, че си е лично мой проблем, с който сама трябва да се справя, а и винаги си напомням, че всъщност ревнува само този, който се страхува да не загуби онова, което не заслужава!
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си