- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте ?
Аз не съм. В началото като се събрахме с приятеля ми мааалко се дразнех като споменаваше бившата си, но сега ми е все тая, за какво да се тормозя излишно.
Никак![]()
С повод - без повод няма значение. Нещата се решават без излишна врява.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Понякога. Но му имам пълно доверие и общо взето не се впрягам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не знам, честно. :> Май много. ауу много :> Всмис... до там, че просто да ми става гадно, не злобея и не правя скандали, просто не искам моето да е и на друг.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
От време на време подхвърлям нещо под формата на закачка, но ме е жегвало наистина в редки случаи.![]()
Не. Уверена съм, че той получава от връзката ни всичко, което му е необходимо и не би посегнал към нещо чуждо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
по принцип не малко, но го показвам само ако поводът е повече от очеизваден. иначе няма смисъл сама да си създавам проблеми, че и то за глупости. просто съм си такава по природа, но не ми е нужно да си създавам кофти ситуации на злобни подмятания и караници без повод.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
хмм..Ми на моменти съмзависи порпинцип не 'спокоен,положителен човек съм ^^' и да искам немога да мисля негативно.. = )
Емм не съм ... Ревниви са хората, които не вярват на половинката си и смятат, че ще им изневерят и също така това са хора, които не са сигурни в чувствата си и в тези на своя любим/свотята любима![]()
Не съм съгласен :P ...
Аз съм сигурен в чувствата си, но съм много ревнив ... в смисъл - едва ли някога ще вдигна скандал или изобщо ще спомена за това че ревнувам от даден човек, по-скоро ще си го запазя вътре в мен, но ми става тежко ли и аз не знам ... Просто не искам да я загубя...
Доста по принцип, но с времето ми минава.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
само сегашния ми приятел ревнувам.
иначе не предишните изобщо,но то като не обичаш някой какво има да го ревнуваш..?
<3
Ревнив съм, но умерено и никога не правя проблеми. Със скандали не можеш да спреш някого.
Много ;ххх
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
В повечето случаи, определено да.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 02-02-2012 на 15:12
Ревнива съм и то доста, но в повечето случаи се старая да не го показвам.
Попринцип не съм от най-ревнивите, но е имало случай, в които не съм могла да си затворя очите ....до голяма степен зависи от човека, с който си в момента