Здравейте Това,което искам да споделя с вас е следното: всичките ми приятели си имат гаджета,постоянно излизат по двойки,качват снимки във фейсбук как се целуват и прегръщат.До момента съм имала 2 връзки и то несериозни.Виждам,че на тях им е толкова хубаво и забавно.Толкова много пъти ми се е искало да бъда като тях и да изживявам такива работи.Средата,която ме заобикаля е такава.Правя опити да си намеря гадже,но приятелката ми на която споделям всичко казва,че ще дойде рано или късно и моя ред,но докато го чакам.. Когато се въртя около момичетата от даскало все казват "айде бе,тръгни с някой"..Все ми разказват "Вчера бях с еди си кой,той ме целуна,цял ден бяхме не знам си къде,прекарахме супер."Гадно ми e.Знам,че не трябва да ходиш с някой просто защото ти е кеф,но се чувствам депресирана,мисля че няма да имам приятели,ако нямам гадже,страхувам се от това,че всички ме мислят за изостанала и задръстена.. Харесвам едно момче,казах му,питах го дали и той мен,но не ми отговори.Накарах приятелката ми да го пита и той й каза,че не ме харесва и сега съм още по - отчаяна..Искам да споделите дали ви се е случвало нещо подобно,какво сте направили..ии да ми кажете как трябва да се държа с едно момче,за да му се харесам и как да покажа на останалите,че не съм такава за каквато ме мислят..(сега ще кажете,не можем да ти кажем,при всеки е различно..не можем да ти дадем точни стъпки - знам,но поне как е било при вас).. Благодаря предварително за съветите!!