Глупости. Пълни глупости.Обичам само другите си личности, защото имат прекрасно чувство за хумор и грамадни пениси - те ме задоволяват емоционално и физически от всякъде и водят много интересен и разнообразен духовен живот.

Не мога да заспя (отново), а няма с кого да си лафя, така че ще ви разкажа за личният си живот (о, знам, че си умирате да чуете!!!).

Едно горе-долу интелигентно момче на моите години ме покани на някакъв кур. Отказах, разбира се, но започвам да се замислям за взаимоотношенията и връзките на другите хора и мисля, че моите не са толкова...Нормални. Винаги има нещо извратено, наркотици, секти, убийства, БДСМ, портокали (най-лошото!!!!!!), Дядо Коледа изнсилващ Попай Моряка и етц. Но преди да си помислите, че съм решила да ви пиша за връзки, като всяка втора пикла вживяваща се в ролята на Кари Брадшоу (тук моля да се добави конско цвилене вместо фалшив смях), трябва да си призная,че просто стигнах до извода, че съм достатъчно психически нестабилна, че да ми харесва и 'нормалното' не ме кара да повръщам дъги.
Честно казано, исках да ви напиша или попитам съвсем друго нещо, но забравих и просто импровизирам.

Все тая е - и без това знам, че ви мързи да четете, но ако не правя нищо ще полудея и....Ще си изпуша чадела и цигарите, ще с изпия рома и ще си легна да спя, което всъщност не са много лоши последствия от една лудост, но нали знаете? Самоконтрол!

Сбъднах детската си мечта - намерих шоколад с вкус на Ефизол, хахаха.

Цветята увяхнаха заедно с мечтите ми.
Не знам защо го написах.
Дори нямам шибани цветя.

Аз съм морж.
Поне според Бийтълс.

Писна ми. Ще продължа монологът си в коментарите.

Морж

P.S: http://www.youtube.com/watch?v=u2yeNzL7rTU
НЕ НА ACTA И САМОУБИЙСТАВАТА!

(Не, сериозно - трябва да дойдете на протеста)