Когато AC/DC имаха концерт в България бях много разочарована, че не мога да отида, така че реших да се напия в компанията на един човек в Борисовата. Пих и пих и...Пих.
Първо предложих на охраната на концерта майка си, казах му, че е много готина и ще се радвам да ми стане баща в замяна поисках само да ме пусне. Жена му се разстрои, не знам защо.
После беше много забавно да ме люлеят на люлката, но ме беше страх (!?) и започнах да викам, казаха ми, че няма нужда от концерт щом аз съм там.
После предложих брак на човекът с който бях, но той каза, че ще са нужни свидетели, така че намерих няколко и официално се сгодихме...
Един човек, не по-малко пиян от мен, обясняваше по телефона, че е напълно адекватен и може да кара, пък и без друго нямало кой да го закара. Аз бях достатъчно любезна и му предложих да го закарам, обясних по телефона (явно на прятелката му), че имам сексуален опит с животни, но нямам книжка, така че мога да карам много добре. Говориха още няколко часа най-вече той я убеждаваше, че не ме познава.
Имам много слаб спомен, че после счупих нещо и повърнах.
След това отидох в домът на човекът с когото бях и се скарахме на някаква дълбока философска тема, хе-хе-хе, мисля, че стигнахме до извода, че съм някакъв ужасен нацист и ми каза да си тръгна и...
Междувременно ми звънна едно човече, не по-адекатно от мен, и ме попита дали искам да си направим оргия или нещо такова.
Но не си спомням какво стана след това, но се събудих в много притеснително положение, състояние и...Не беше особено приятно.
Не знам дори защо ви разказвам това, даже имам далеч по-забавни случки, но смятам, че напиванията през зимата ограничават пияният човек.
Смисъл, че лятото можеш да правиш толкова забавни неща, докато през зимата... Разбирате ме.Знам, че ме разбирате.