.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Никога не съм вярвал...

Здравейте, аз съм един наистина отчаян тийнеиджър който ви вярва и иска помощта ви. Познавам се с едно момиче от началото на тази учебна година. Аз я харесвам тя ме харесва но не знам какво не се получава. Говорили сме си много пъти на тази тема и казва че била малка да има нещо повече от приятел. Но съм сигурен че може да се направи нещо. Имам намерения да и го кажа но как да събера смелост. Моля ви се ако знаете как да и го поднеса така че да я трогна пишете ми .
    Благодаря предварително. 14 годишен съм >.<

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Кажи и, че не очакваш от нея да правите секс, да се натискате, да прави нещо кой знае какво, а просто да сте двамата, да се държите за ръчичка и да си говорите.
    И после го изпълни поне за сега.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

много те обичам да знаеш :*

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Кажи и, че не очакваш от нея да правите секс, да се натискате, да прави нещо кой знае какво, а просто да сте двамата, да се държите за ръчичка и да си говорите.
    И после го изпълни поне за сега.
    +1. А за смелостта:просто и го кажи. Няма от какво да се притесняваш. Най-много да тръднете, а като се страхуваш да говориш с нея на тази тема, нямаш шанс. Така че действай. Кажи и това, което ти каза SisiStrange и няма да имаш проблеми. И най-важното е наистина да не искаш нещо повече от тези неща и да не правите нещо повече.
    Последно редактирано от thelover3 : 02-02-2012 на 16:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си