.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Образование на коляното?

Значи бях болен през последната седмица , просто грип , нищо прекалено сериозно. Днес реших да си взема дълъг душ , след като излязох забелязах че имам някакво образование на дясното коляно и съм доста притеснен. Ето как изглежда лявото , което си е добре - http://imageshack.us/photo/my-images...oto01011s.jpg/ , а ето дясното - http://imageshack.us/photo/my-images...hoto01001.jpg/. Доста съм притеснен и ме е страх чесно казано. Ще отида на лекар ако до 1-2 дни не спадне / не изчезне но все пак реших да питам вас - може някой от вас да знае нещо по въпроса. Доста е твърдо на допир и не боли - дори и да го ударя леко пак не боли. Всякаква помощ би била много добре дошла. Забравих да добавя че съм на 15.
    Последно редактирано от Skriwex : 02-02-2012 на 10:37

Голям фен Аватара на toad
    образУвание ... не се стърпях

Мега фен
    да не би да си се контузил някъде, и да не си забезязал?, това че не боли е добър признак, защото ако беше злкочествено щеше да боли с сигурност, но все пак не се бави с диагностицирането, защото ако не-дай-Си-Боже се окаже че това е киста, и че отвътре/в образуванието има нещо злокачествено, тогава трябва да се лекува незабавно, не се стряскай/плаши, няма полза от стреса/страха, при децата и юношите няма толкова голям риск да се яви нещо злокачествено, защото организмът на подрастващите е по-силен в преодоляването на вредните фактори и все още в процес на растеж
    Последно редактирано от npp : 02-02-2012 на 12:47

висше
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Много образовано коляно имаш.

По темата - не може за няколко дена да получиш киста,тумор или нещо такова - изобщо не мисли за такива страшни диагнози.Сигурно нещо се е възпалило и подуло или си паднал на леда без да те е заболяло много и в последствие се е подуло.
    Бих ти препоръчала още утре да отидеш на лекар,ако не е почнало да спада. Успех!После кажи какво е било))

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заминаваш на лекар в понеделник, по възможност- ортопед.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    висше
    Не бе средно му е...

П.П. И аз се сетих за това ама си ме изпреварила
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на besso
    На мен лятото ми се получи така, само че под коляното от външната горна страна на прасеца. Беше видимо подуто и без болка. Според мен се получи в резултат на прекаляване с бягаща пътека. Мина ми за няколко дни от самосебе си. Така и не разбрах какво беше - нещо като продължителна крампа. Пиши ако си ходил на доктор какво ти е казал.

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Не бе средно му е...

П.П. И аз се сетих за това ама си ме изпреварила
    ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Sorry за доста късния отговор ама чак сега се сетих. Както и да е миналата седмица най-накрая отидох на ортопед. Оказа се че е някаква "рогова кост която излиза от коста на коляното ми". Един ортопед казва , че в бъдеще може да причини някакви цитирам "пороци" , другия (който ще ме оперира) каза че щом не ми пречи и не ме боли значи мога да си ходя и с него , но било доста голямо за това било най-добре да се оперира. Сега тази сряда ще го оперират ще стоя 1-2 дни в болница и след това ще съм на превръзки. Благодаря на всички за отговорите бяха полезни ;p
    П.П.:
    Осъзнах се за "образованото" ми коляно обаче беше малко късно и неможех да го променя :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си