.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на Illusion772

Поредната дилема (help!)

Първо искам да кажа че и преди съм писал по моя проблем
    и честно казано получих някои много добри съвети за които благодаря
    Но отново съм пред задънена улица .
    Накратко истоята ми - Харесвам едно момиче от доста време
    (5 години може и повече вече да са станали), честно казано с времето
    мисля че прерасна в любов (или поне така мисля), и доста време
    всичко товa беше изцяло в тайна до началото на тази учебна г.
    Просто не се чуствах готов или достатъчно добър за нея и мисля
    че това не се е променило особенно, в смисъл тя е красива, умна (което
    също е важно за мен) накратко моя идеал за момиче, но това което мисля е
    ,че аз не съм момчето което е за нея и това винаги ми е пречело.
    Но от както постнах тук за първи път получих добри съвети и мисля че се
    промених, в смисъл станах по-общителен(и преди бях такъв но основно с момчета)
    и по-забавен в неино присъствие (надявам се да се досещате) .
    Но сега съм пред една голяма дилема. Скоро е рожденият й ден , и някои
    приятели които знаят за чуствата ми ме посъветваха да се появя на
    рож. й ден с цвете (роза например) макар и тя да не го празнува (доколко знам)
    Е да отговорът е прост да отида или не , но ако отида се разкривам пред нея
    (че имам чуства) а след това започвам отново да се питам достатъчно добър ли съм
    за нея (красив или каквото друго се сетите).А пък е тя е невероятно срамежлива това
    също трябва да вземе предвид. Ако не го направя, не знам цялата ситуация
    започва да ме измъчва прекалено много и вече ми писна да мечтая за човек които не знае
    за чувствата ми, в някои ъгъл слушайки каква ли не тъжна музика.
    Приемам всякакви съвети,идеи или коментари
    Благодаря предварително

Супер фен Аватара на paradosou
    Никога няма да се получи, докато се опитваш да я впечатлиш и си с нагласата, че е прекалено добра за теб.

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    станах по-общителен(и преди бях такъв но основно с момчета)
    и по-забавен в неино присъствие (надявам се да се досещате) .
    Не играй роли за пред нея, момичетата имаме вграден радар за неестествено поведение (:Д).
    Прави крачки към сближаване, интересувй се от мнението й, бъзикай я.., но не прекалявай с вниманието. Старай се да преобладава живият контакт.
    Следи жестовете й, погледа, действията, движенията.., те могат да ти кажат много. Ако прецениш, че има интерес, покани я на билярд/боулинг/дартс... Прекарвайте си добре и не мисли постоянно за тва как ше ви се развият отношенията. Просто бъди спонтанен и се отдай на момента.
    Последно редактирано от paradosou : 02-02-2012 на 11:49

Голям фен Аватара на toad
    Ако смяташ , че не си достатъчно добър за нея , значи наистина не си . Все пак опитай , за да не съжаляваш после , че не си опитал .

Супер фен Аватара на djipsito
    Трябва да си вдигнеш малко самочувствието и да си по-уверен. Защо смяташ, че не си достатъчно добър за нея ? Бъди това, което искаш да бъдеш, имай си принципи, отстоявай си мнението. Не трябва да се срамуваш от това, което си и не трябва да мислиш кой и дали ще те хареса. Харесвай се сам, тогава и другите ще почнат да те харесват.

Ако някога някое момиче, дори да не е въпросната за която говориш, не те приеме такъв, какъвто си, значи ТЯ не е достатъчно добра за теб. Ако не те оценяват, не те заслужават. Бъди по-смел.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Трябва да си вдигнеш малко самочувствието и да си по-уверен. Защо смяташ, че не си достатъчно добър за нея ? Бъди това, което искаш да бъдеш, имай си принципи, отстоявай си мнението. Не трябва да се срамуваш от това, което си и не трябва да мислиш кой и дали ще те хареса. Харесвай се сам, тогава и другите ще почнат да те харесват.
    Честно казано имам доста комплекси и го знам (от преди че съм дебел, а вече не е така и го знам) но комплекса остана

А относно идеята за рожденият ден, какво мислите дали трябва да го направя или да продължа да чакам удобна възможност да я поканя на кафе,билярд или какво друго се сетите
    Последно редактирано от Illusion772 : 02-03-2012 на 06:45

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Според мен направи този малък жест с цветето, покажи и, че я уважаваш и зачиташ, че не ти е безразлична. Пък по-късно, след рожденния и ден, може да я поканиш на кино, кафе, каквото и харесва и се сетиш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Действай..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на ♥
    Предлагам ти да не и подаряваш розата пред всички, а някъде като я засечеш насаме!
    Постни една снимка да ти кажем има ли защо да се притесняваш!

Да.. подари и цвете.. Така ще й покажеш, че те интересува и, че си запомнил празника й. Мисля, че ще се зарадва. Но не бързай да си изливаш чувствата към нея, покани я да излезнете, после пак.. така ще видиш нейните реакции и държане спрямо теб. Само тя може да прецени достатъчно добър ли си за нея или не. А това, че имаш комплекси - всеки има, но някой не го показват. УСПЕХ!

Вече го направих и се получи почти перфектно , благодаря на всички ви за мненията с съветите
    А относно снимките, анонимността на teenprolem е едно от нещата които ми харесват най-много

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Ще ти дам съвет(изживян).Пиши й един смс(ако и имаш номера) да се срещнете някъде точно на рожденния й ден,но не пиши от кой е съобщението.Купи й един хубав букет,по желание някоя хубава плюшка и да видиш после дали няма да се зарадва Не е нужно да изкачаш пред всички и да се чудиш какво ще кажат те или какво ще си помисли тя направи го тайно само за вас двамата

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Харесваш момичето от достатъчно време.Дали си достатъчно добър за нея няма как да разбереш,докато не действаш!!!Затова събери кураж,отиди при нея и й подари една хубава червена роза.Ние момичетата ценим смелостта!Затова не се колебай - няма смисъл да се измъчваш повече.Пък каквото стане,стане.Имай вяра в себе си.Това е моят съвет.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си