LR предлагат козметика (сертифицирана) - кремове, гримове, шампоани, парфюми...т.е неща, които са за всекидневна употреба, хранителни добавки, бижута и др. за хора от всякакъв пол и възраст (включително и за бебета и домашни животни). Всеки продукт на компанията е чист, без химикали и парабени.
ТОВА НЕ Е ДИСТРИБУЦИЯ.. аз не ви предлагам, да си закупите стоки от мен. Аз ви предлагам да се присъедините към фирмата и да станете търговски представител. Това НЕ Е нещо от сорта на AVON (няма място за сравнение изобщо), тъй като там като станете дистрибутор, вие може дори да не сте пробвали продуктите, а направо получавате каталози и започвате да предлагате. А тук вие си закупувате стартов пакет (т.е вие пробвате продуктите и може да споделите действителният ефект и въздействие от тях), след което сами решавате дали да продължите да си закупувате продукти за себе си (на цена различна от каталожната), или да предлагате на други хора, или и двете. Всичко което закупувате идва директно от производител (Германия) на цени специални за сътрудниците. И запомнете, че никой не ви задължава да си купувате каквото и да било. Аз лично съм ползвала голяма част от продуктите и съм изключително доволна. И за тях ще кажа само едно: ДЕЙСТВАТ. Ако някой прояви интерес може да ми пише.