- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще подарите за 14-ти февруари?
Какво ще подарите тази година на половинката си за Свети Валентин или ще празнувате Трифон Зарезан?
Дайде идейки за подаръци за тези, които още не са избрали![]()
Няма да подарявам и аз.
Ще празнувам Трифон Зарезан!
Rock n Roll!!!!!!!!!
аз съм си харесала една торта(може да е малко банално) като сърце от много плътен шоколад от горе декорирана и ще пише обичам те,но това е сладкия подарък чудя се да измисля ли още един по съществен или пък да купя някакъв хубав алкохол и да запаля свещи и разни други глупости и примерно някакво готино червено белъо да си взема?
Второто май по ще му хареса хахаха)
<3
Една нощ на гушкане, филми и секс.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз ще му подаря кутийка и вътре 101 листчета - всяко едно с по 1 причина, поради която го обичам.. Лично на мен ми звучи сладурско. Би трябвало да изглежда така:
![]()
Последно редактирано от Axeria : 01-30-2012 на 20:18
Axeria, добра идея, макар че е доста писане:P
Аз пък съм измислила за някой много важен човек да му подаря ключодържател или плочка с имената ни и датата на която сме се запознали или на която сме тръгнали. За сега обаче никой не е заслужил![]()
едно кило червено вино,ракия и нещо за мезе все пак е Трифон Зарезан !!!
Forever Alone !!Тази година няма човек който да заслужи моето внимание
... Трифон Зарезан с приятели
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Няма на кой да подарявам. Ще си направя картичка Forever Alone и ще си я самоизпратя. Да се самозарадвам и да разбера, че все някой ме обича.
Е как какво?! Гащи и чорапи.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
Нищо няма да си подаряваме... поне аз на него не и се надявам той да не ми вземе нищо..
Една бутилка вино, която спечелих на един конкурст.Ще си я разделим още на вечеря или докато гледаме някой филм.
И спря да се върти за миг земята..
Това е вече супер банално...трябва ли да има подаръци,това ли е смисълът от цялата работа...ставате като деца,които искат подарък за Коледа!
поне за мен не става въпрос за някакъв подарък от сорта на парфюм,бижу,дреха или прочие,ами нещо романтично добре замислено което ще те зарадва.....
<3
Mоето присъствие.
You are broken, I can fix you...
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
При нас с мъжо сигурно ще се празнува 2в1 -> пиене, секс и купон на макс. А за подарък ... още го мисля какво да е.
Не празнувам Свети Валентин.
За Трифон Зарезан пък не подарявам подаръци. Ще се ходи на кръъъъчмааа![]()