- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свети Валентин
Много ми е лигав този празник, никога не съм го празнувала, но сега си имам приятел от близо 1 години и искам да му подаря нещо , но не нещо лигаво , защото и двамата не сме романтични .
Искам да му подаря тениска с надпис.. чудя се между :
РОДЕН, ЗА ДА ЗАДОВОЛЯВА МЕРИЛИН
АЗ СПА С МЕРИЛИН.. А ТИ?
НА ГЪРБА ДА СА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА , С КОИТО Е СПАЛ.. И ОТПРЕД МОЕТО ИМЕ..
Помогнете ми, кое да избера..?.:Д
Имам му доверие и не мисля ,че ще злоупотреби с тениската.
Ако имате някви по -добри идеи -кажете .. :Д
"Аз спя с Мерилин"... Поне няма да го е страх да излезе от вкъщи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
НА ГЪРБА ДА СА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА , С КОИТО Е СПАЛ.. И ОТПРЕД МОЕТО ИМЕ..
^хаха това ми допада най-много![]()
Имало награда за попълнилите Валентиновия тест: http://blog.pazaruvaj.com/index.php/archives/825 а дали би полегнала с Каванч Татлъту?
Идеята се тениската е яка и аз съм подарявала на моя приятел тениска с надпис. Само не ми е ясно какво общо има със секса? И с Мерилин?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Много добра идея. Но винаги има опасност да си помислят хората, че Мерилин се казва оная му работа, а отзад са имената на ощастливените от него дами. нещо като тениска на някоя банда от околосветско турне.
Тъжното е, че ако общува с теб продължително след време може да се отврати от жените (защо ли?) и да си направи нова тениска - отпред женски имена, а отзад мъжки...
Grumpy old madman
Това за оная работа ми хареса. ХАХХАХАХАХА А за темата гласувам за - АЗ СПА С МЕРИЛИН.. А ТИ? С две думи - завиждай ми.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами като цяло ми харесва идеята, но по принцип подаряваш на него нали? Това тук по-скоро ми звучи като подарък за теб. Иначе много кефи с идея. Първия вариант ме кефи най-много.