Здравейте ! Съвсем нова съм в този сайт , и може би преди мен е имало и други момичета или момчета които са задавали същите теми . Става въпрос за едно момче , в което съм истински влюбена , а той изобщо не ми обръща внимание ( с 2 години по-голям от мен е , но нали знаете - за любовта няма граници ) И та въпроса ми е , как да го спечеля , как да го накарам да ме види ?! Преди това обаче , искам да ви кажа , че съм ужасно срамежлива , и съвети от типа "Направи първата крачка" изобщо няма да ми бъдат полезни , тъй като ме е срам дори да го погледна . Лудо влюбена съм в него .. щом си затворя очите , веднага виждам неговия и моя образ в някаква романтична ситуация . Истината е , че той е изключително красив , и едва ли аз съм единствената , която иска да го притежава . Когато разглеждам профила му в фейсбук , забелязвам , че пише коментари от типа :* на едно момиче , и някак си се ядосвам и от тогава съм намразила това момиче (знам , че е жалко и смешно , но наистина го харесвам) Интересно е , че той беше първата училищна любов в 3,4 клас , и тогава и той ме харесваше . Бяхме доста малки , но още се надявам да си спомня , когато бяхме двамата . И та въпроса ми е не как да го спечеля , а как да го накарам да ме забележи . Имам много книги с такива съвети , но както казах съм доста срамежлива .. Всеки един съвет ще ми е полезен .. Ще бъда много щастлива тези съвети да бъдат повече , наистина не е толкова лесно , колкото си мислите !