.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Как да го спечеля ?

Здравейте ! Съвсем нова съм в този сайт , и може би преди мен е имало и други момичета или момчета които са задавали същите теми . Става въпрос за едно момче , в което съм истински влюбена , а той изобщо не ми обръща внимание ( с 2 години по-голям от мен е , но нали знаете - за любовта няма граници ) И та въпроса ми е , как да го спечеля , как да го накарам да ме види ?! Преди това обаче , искам да ви кажа , че съм ужасно срамежлива , и съвети от типа "Направи първата крачка" изобщо няма да ми бъдат полезни , тъй като ме е срам дори да го погледна . Лудо влюбена съм в него .. щом си затворя очите , веднага виждам неговия и моя образ в някаква романтична ситуация . Истината е , че той е изключително красив , и едва ли аз съм единствената , която иска да го притежава . Когато разглеждам профила му в фейсбук , забелязвам , че пише коментари от типа :* на едно момиче , и някак си се ядосвам и от тогава съм намразила това момиче (знам , че е жалко и смешно , но наистина го харесвам) Интересно е , че той беше първата училищна любов в 3,4 клас , и тогава и той ме харесваше . Бяхме доста малки , но още се надявам да си спомня , когато бяхме двамата . И та въпроса ми е не как да го спечеля , а как да го накарам да ме забележи . Имам много книги с такива съвети , но както казах съм доста срамежлива .. Всеки един съвет ще ми е полезен .. Ще бъда много щастлива тези съвети да бъдат повече , наистина не е толкова лесно , колкото си мислите !

Харесваш го защото е хубав ... ? Така ли да смятам.. ? Ще ти писне ..

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Ми пиши му по фб,питай го дали си те спомня,завържи разговор,попитай го дали си спомня времената когато сте били малки и т.н

BuBy

Smile

трябва да го преодолееш този срам , така до никъде няма да стигнеш,а и вече има фб и така е много по лесно,пиши му,излезте и виж как ще се развият обстоятелствата !

Цитирай Първоначално написано от darinnkaa Виж мнението
    трябва да го преодолееш този срам , така до никъде няма да стигнеш,а и вече има фб и така е много по лесно,пиши му,излезте и виж как ще се развият обстоятелствата !
    давам + ...

"Харесваш го защото е хубав ... ? Така ли да смятам.. ? Ще ти писне .. " Защо реши , че го харесвам защото е хубав ? Споменах само това , не съм се натъкнала на него Относно другите коментари , съгласна съм , че трябва да преодолея срама , но със всеки опит , става по - зле ;D За фейсбук - Да , по- лесно е , но няма ли да си личи прекалено много , че го харесвам , след като не съм му писала от 2 , 3 години ?

Абе защо не му пишеш, нещо от рода на "Оф, ти май трябваше да ми пишеш, като седнеш..", за да го заговориш и след което нещо от типа на "опа извинявай, не беше за теб..", " между другото ние с теб не бяхме ли заедно в началното училище" и така.. ?

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Чуй ме сега добре Трябва да решиш кое е по-важно : гордостта ти или да видиш дали имаш шанс.
    Аз например бях също като теб - срамежлива, недостъпна, непреклонна, да не съм първа, след мен да тичат, не аз след тях. След това пък отидох на другата противоположност - преглътнах гордостта си, почнах да си признавам чувствата открито, дори бих казала се унижавах, защото съм била и отхвърляна, но в крайна сметка разбрах, че не е добре нито в едната крайност, нито в другата (по ред причини).
    НО това, което му трябва на човек в такива ситуации е златната среда, микс от 2те положения , които ти изброих по-горе. Тоест да знаеш къде е границата, до къде да се разкриеш и къде да отстъпиш една крачка назад и да не показваш много. Но , мила моя, за да разбереш това , трябва да се пробваш и вероятно може и да сгрешиш. Ако се плашиш, няма да разбереш къде е твоята граница. Ако се пробваш , може пък и да се унижиш. Отделен въпрос е, че като харесваш някого не се унижаваш, а му правиш страхотен комплимент, а ако той е недорасъл - естествено го обръща срещу теб, защото не е наясно как да реагира.
    В крайна сметка ако искаш да ловиш риба, трябва да се понамокриш, не може да излезеш сух от водата.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Благодаря ви много ! Май наистина трябва да бъда по смела и решителна .. Както и до сега , този срам до никъде няма да ме откара !

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Просто го заговори във фб.Така напрежението ти няма да си личи Късмет!

Smile

може ли да те питам на колко си?Но сега по темата аз също бях адски срамежлива и вярвай бях изплашена до смърт да направя нещо.Всички ми повтаряха опитай,опитай ама аз не че не..е мина месец,два,три на четвъртия ми писна да чакам опитах с фейсбук не се получи смисъл той не влиза там често изчаках още месец събрах смелост и опитах нещо друго отидох и питах приятеля му/който е мой съученик/ имали си приятелка или нещо от сорта отговора беше не обнадеждих се и реших че щом каже на въпросния ми възлюбен той ще предприеме нещо е да ама не...направих последния опит отидох и говорих направо с момчето е да отряза ме но пък поне ми олекна че съм си казала всичко.Опарих се да но сега не се чудя дали е щяло да се получи с него.Имала съм и друг случай в който нищо не направих и още се питам щеше ли да стане или не..но мисълта ми е забрави за срама си просто действай иначе после ще съжаляваш и ще се мислиш ами ако бях направила нещо?!Така че просто опитай ) Повярвай знам какво ти е така че стискам палци

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от easynickname Виж мнението
    Как да го спечеля ?
    Иди пусни фиш за тотото!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си