.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

искам съвет така да се каже

Добър вечер! значи с едно момиче сме от известно време така да се каже при нас беше любов от пръв поглед и така се получи че в последните два дни ни остава много малко да го направим, но все се случва нещо, а тя е девственна, аз бях преди с едно момиче но .. там беше мн различно тогава като цяло не ми пукаше за онази връзка и не гледах да бъда внимателен, а сега искам да попитам горе долу при първия и път как горе долу да се държа и какво да правя.. (:

Просто бъди нежен и внимателен! Това е нейният първи път,направи го незабравим. Следи внимателно реакциите по време на секса. Давай го по-бавно. А преди това има ли ли сте по-интимни преживявания-лизане,пръстчета..?

Просто гледай да я предразположиш, има много такива теми, авторе, едно и също пишем всеки път в тях. Бъди нежен и внимателен, отдели време на любовната игра, постарай се никой да не ви притеснява и ползвайте презерватив.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Просто гледай да я предразположиш, има много такива теми, авторе, едно и също пишем всеки път в тях. Бъди нежен и внимателен, отдели време на любовната игра, постарай се никой да не ви притеснява и ползвайте презерватив.
    +1 ( шибаните 10 букви )

Повече от фен
    Момче гледай да е по - внимателно 1вия път ! НЕЖНО но гледай да си нежен само докато свикне , защото после тя ще има чувството едва ли не , че прави секс с момиченце .. затова след време (когато свикне) бъди по-груб и естествено с презерватив ! - В никакъв случай не я навивай без ( не е хубаво да се рискува ) ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Първо - много нежно. Бараш я, казваш й че е красива, говориш колко много ти харесват отделни части от тялото й, докато ги бараш. Съвсем леко си слагаш ръката си отдолу и започваш да я масажираш. Целуваш я по устата и врата. Така доста време. Това ще й подейства отпускащо и възбуждащо. След като е спокойна, доколкото една девственица може да бъде спокойна, леко й го докосваш до влагалището и клитора. Ако се притесни, спираш и продължаваш с миналите стъпки. После пак правиш това с оная ти работа. Накрая, като вече не я е страх да й го търкаш, намираш точното място и го набутваш целия, без да я предупреждаваш за намеренията си предварително. Ще боли, ще скимти, но това за мен е най-добрият начин. Тва е като да махаш лепенка от рана. Ако го правиш бавно, те боли много, но изведнъж е най-добре. Влезе ли веднъж, нататък е лесно, макар че може да те овика малко. Ще й мине. По-добър вариант е, отколкото при всяко нейно изохкване ти да се панираш и да се притесняваш заедно с нея и след това да ти спадне. Шансът да я отвориш от първия път с тоя метод, който ти казах е доста по-голям.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    ее де! Поста ти звучи добре във втората си част, ако момичето не е девствено! Супер грубото пък ще е да й го набута изведнъж. :>
    По-добре първо с пръстчета, пък после може и самичка да си го поиска. Не всички девствени са страхливи. :>
    И наистина би било тъпо да й остави гаден спомен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Студентски град
    Един път боли, после знаеш. По-лош спомен ще е да е имала 4-5 неуспешни опита, отколкото един път да усети болката. Ще боли при всички случаи, то е ясно.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    и го набутваш целия, без да я предупреждаваш за намеренията си предварително.
    И да предупреждава, и да не предупреждава - все тая, тя ще се дръпне нагоре.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И да предупреждава, и да не предупреждава - все тая, тя ще се дръпне нагоре.
    Ше дърпа, къде ше дърпа, бе? За какво са ти тия ръце? За да хванеш стабилно, за да не шава много.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Ммм, не знам, обикновено мен ме хващат
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-04-2012 на 09:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си