.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 77 от общо 77
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мдаааа, захарни човечета при това егоисти

Фермерчо - след като ти си поискал да се разделите - що мрънкаш из форумите и дириш съмишленици? Тва че си си омазал живота с глупости не те прави по невинен. Сам си си отговорен за действията. Хем ти си я разкарал, хем мрънкаш.

А всичките дето налитате на бой - сте в огрооомно противоречие (: Да спрем до тук, че Радко пак ще ме скастри

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    А представи си,че тя и твоят приятел са един за друг и той би пропуснал възможността да бъде истински щастлив.. ДА тук ще кажа наистина е предател, но не за това, че е с нея, а за това, че не ти го е казал, не сте го обсъдили, не те е попитал как ще си, ами така долно отивате на кафе и там виждаш какво се случва.
    Ей това е. Не става въпрос да разваляш връзка на хората, за да си начешеш крастата. Не става въпрос за някакво си момче/момиче, заради което да си скапеш връзката. Става въпрос, че това момче/момиче може да се окаже човекът за теб. Трябва ли такъв шанс да бъде пропуснат?

Говоря теоретично, не ми се е случвало приятелка да заглежда гадже или аз да съм хвърлила око на някого. Даже ми се струва, че това е доста рядка ситуация (когато говорим за сериозни отношения и сериозни хора) и тук само си губим времето, коментирайки го.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си