.
Резултати от 76 до 77 от общо 77

Threaded View

Arrow Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@

Доста потресаваща случка и не съм си мислил ,че може да стане! :Х
    Значи историята е такава : Преди 1 месец скъсах с бившата ми приятелка (на 17 год. съм да няма въпроси "Ти на колко си ? и т.н" ) преживях го доста тежко бяхме заедно от 2 години и изпитвах огромни чувства към нея .. не бях я виждал от деня в който скъсахме и не исках да я виждам бях се заключил сам в себе си и не исках да виждам никой ходя супер рядко на училище да не я виждам но днеска вече не знам какво стана но просто полудях :

С приятеля ми си говорим и обърнахме темата за моята бивша приятелката и той вика "А ти знаеш ли аз си имам нова приятелка похвалих ли ти се и така накрая се стигна да излезнем да пием по 1 кафе той с приятелката му и аз " е добре съгласих се но какво да видя (бившото ми гадже с най-добрият ми приятел) полудях добре приех го . Седнахме и те започнаха да се натискат пред мене станах платих си сметката и си тръгнах накрая получих над 20 съобщения ,че моя приятел много Съжалява не е знаел какво съм преживял и т.н и не е знаел ,че ще го приема така ...

Според вас това нормално ли е според мен НЕ! Той си прави шега с мен като се има предвид ,че знае в какво състояние изпаднах след раздялата с нея и сега ми се натиска с бившата ми пред мен и ми се смее идиотско ! :@
    Последно редактирано от Fermer : 02-02-2012 на 21:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си