.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Arrow Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@

Доста потресаваща случка и не съм си мислил ,че може да стане! :Х
    Значи историята е такава : Преди 1 месец скъсах с бившата ми приятелка (на 17 год. съм да няма въпроси "Ти на колко си ? и т.н" ) преживях го доста тежко бяхме заедно от 2 години и изпитвах огромни чувства към нея .. не бях я виждал от деня в който скъсахме и не исках да я виждам бях се заключил сам в себе си и не исках да виждам никой ходя супер рядко на училище да не я виждам но днеска вече не знам какво стана но просто полудях :

С приятеля ми си говорим и обърнахме темата за моята бивша приятелката и той вика "А ти знаеш ли аз си имам нова приятелка похвалих ли ти се и така накрая се стигна да излезнем да пием по 1 кафе той с приятелката му и аз " е добре съгласих се но какво да видя (бившото ми гадже с най-добрият ми приятел) полудях добре приех го . Седнахме и те започнаха да се натискат пред мене станах платих си сметката и си тръгнах накрая получих над 20 съобщения ,че моя приятел много Съжалява не е знаел какво съм преживял и т.н и не е знаел ,че ще го приема така ...

Според вас това нормално ли е според мен НЕ! Той си прави шега с мен като се има предвид ,че знае в какво състояние изпаднах след раздялата с нея и сега ми се натиска с бившата ми пред мен и ми се смее идиотско ! :@
    Последно редактирано от Fermer : 02-02-2012 на 21:44

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Предлагам ти да си преразгледаш критериите за "приятел".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Определено. Това ако е приятел..
    Естествено, че не е нормално..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Абсолютно нормално. Тва че ти си шморц, си е твой проблем.

Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.

В любовта и войната правила няма. И всичко е позволено.
    Айде ся ми обяснете драги многознайковци защо да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е чааааак такова предателство? Предвид че тя е свободна, той е свободен - друго пречещо не виждам. Бариерата че не бива да се ходи с бивши на приятели е уникално глупава и промивка на мозъци.

Слушам - що да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е предателство? (който ще пита - да, случвало ми се е. С пича си поддържаме същите отношения както преди, така и след)

Също - тва с натискането пак си е ваша измислица. Кво значение има с кого ще се натиска пред вас? Или аз живея в някакъв паралелен свят, в който приятелството не пречи на любовта или съм заобиколен от шайка захарни човечета....
    Четейки тия мнения, започвам да се съмнявам в зрението си.
    Бива ли такава простотия да напишеш?

Ти само "ходене с бившата" ли виждаш в тая история? И каква ти "любов"? След 4-5 месеца тая връзка няма да я има.

Да си ходят колкото си искат, но да не го правят показно пред него, при положение, че и двамата (най-вече "приятеля") знае моментното положение на "приятеля" си.

Това е като да ти изкарат апандисита, да седиш на хоспитализация 2 седмици докато зарастне раната, а аз да дойда на края на тия 2 седмици, да си изкарам нокторезачката и да ти изрежа шевовете, за да може пак да зейне.

Замисляш ли се изобщо докато пишеш или просто искаш да се изкараш "Алфа/различен/бунтар" чрез мненията си?

На тоя твоя приятел дето се търка в бившата ти, сподели ли му през сълзи как да я задоволява? Готино ли ще ти е да слушаш как си прекарват времето заедно. И то по-малко от месец след като се е разделила с теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    valdesbg тези изказвания бяха малко...не особено на място. Да, ти може и да си имал такава история,да те са разделени и свободни вече и нищо ама абсолютно нищо не им пречи да си ходят с когото си искат,но явно ти не си усещал другата страна за да разбереш колко гадна може да е една такава постъпка особено пък с показността направена от един приятел.Някога едно момиче ми харесваше и имаше нещо като игра.Явно беше несподелено,защото нищо не се получи.Спомням си обаче как докато се бъзикахме в коридора на училището ни започна да сяда и да се отърква в един мой съчуеник,който седеше на един стол.Той малко женкарче си го караше, но пък се уважахме и знаех че не я харесва.Въпреки това ми стана малко...пък и повече гадничко и после го избъзиках, а той въпреки че не беше виновен с абсолютно нищо ми се извини,защото знаеше историята и знаеше че я харесвам.Така че едни неща гледани от един ъгъл,от друг ъгъл са малко по различни.Можело е този негово приятел да мине и без натискането пред него поне в началото.Това хвалене ли е какво? Един вид виж ме аз съм по-добър от теб.Приятелката ти те заряза, а сега е с мен и си я шибам и обарвам,когато ми е кеф...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на thelover3
    Аз също. Ужас как може да се държи така с тебе. Прото повече не се занимавай и с двамата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абсолютно..
    слагате всеки, който познавате под категорията приятел и после ревете защо ви се качвали на главата и пр.
    да ви имам приятелите
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Точно така.
    Един приятел никога не би ти причинил нещо подобно,
    за оная бившата ти да не говорим...
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Фен
    Град
    Plovdiv
    Аз щях да им бия по един шамар и на двамата, да ги наредя и да си замина.
    Нищо не заслужават. И двамата.

Ох как ми се набива на очи правописа на 17 годишно момче.. Тъ, по темата.. ами миналата година преживях същото, обаче с най-добрата ми приятелка.. Опитах се да простя - не можах.. и ти няма да можеш.. намери си нов човек - този вече, не е надежден..

Цитирай Първоначално написано от Dying Виж мнението
    Ох как ми се набива на очи правописа на 17 годишно момче.. Тъ, по темата.. ами миналата година преживях същото, обаче с най-добрата ми приятелка.. Опитах се да простя - не можах.. и ти няма да можеш.. намери си нов човек - този вече, не е надежден..
    Не разбрах какво ми е на правописа.
    Да това е решението да си намеря нов човек наистина те 2-мата вече за мен не са надеждни.

Цитирай Първоначално написано от Fermer Виж мнението
    Не разбрах какво ми е на правописа.
    Да това е решението да си намеря нов човек наистина те 2-мата вече за мен не са надеждни.
    Ще ти дам пример за правописа - Не знам се пиша отделно..

Нали знаеш, колко ще ти е трудно?! Нови хора, не се намират лесно, а да не говорим, колко ще ти е трудно да се довериш след като вече веднъж си предаден от най-близките си..

Цитирай Първоначално написано от Dying Виж мнението
    Ще ти дам пример за правописа - Не знам се пиша отделно..

Нали знаеш, колко ще ти е трудно?! Нови хора, не се намират лесно, а да не говорим, колко ще ти е трудно да се довериш след като вече веднъж си предаден от най-близките си..
    И без приятели съм добре по-добре без приятели отколкото някой отново да ми го вкара ....
    За правописа знам как се пише но просто не обръщам голямо внимание по форумите и т.н как пиша

Banned Голям фен
    И без приятели съм добре по-добре без приятели отколкото някой отново да ми го вкара ....
    За правописа знам как се пише но просто не обръщам голямо внимание по форумите и т.н как пиша
    Аз не бих употребил думатаа "приятел" когато говориш за този човек вече незнам но ми звучи на използвач ^^

На дали си по-добре!..

Ток вече не ти е приятел,а тя вече не съществува за теб Намери друга среда..но не пълна с ПРЕДАТЕЛИ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ти по какво си си го избирал този за близък човек?
    Ужас... Мислех, че тези изпълнения ги няма много много в мъжката природа, но явно се лъжа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Пич, бих го счупил от бой този Намери си нов приятел, щом е толкова долен, не заслужава и да го поглеждаш
    Walk with me now, fly with me later...

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Малко не разбрах от цялата история той/тя знаели ли са, че се захващат помежду си, след като ти си намесен? Ако не - можеш да им дадеш някакъв шанс като хора в живота ти. Ако да...

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Кви приятели има в днешно време... Кат не си го наритал на място, пак добре.

ПС.

Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.

Това е може би най-тъпото нещо което съм виждал написано от теб.
    Последно редактирано от Seattle : 02-03-2012 на 00:21

Еми да кофти е без приятели но не искам вече никой да допусна като този мой "приятел" , които днеска ме разби тотално още незнам дали е истина ....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Кое му е наред на приятеля му? Че му забива нож в гърба ли!?
    Walk with me now, fly with me later...

Banned Голям фен

Имам чувството че си някакъв уникално тъп бе брат ! Ем дай си гаджето,жената насам после ще ти я върнем нали всичко е позволено trolololololol

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си