- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@
Доста потресаваща случка и не съм си мислил ,че може да стане! :Х
Значи историята е такава : Преди 1 месец скъсах с бившата ми приятелка (на 17 год. съм да няма въпроси "Ти на колко си ? и т.н" ) преживях го доста тежко бяхме заедно от 2 години и изпитвах огромни чувства към нея .. не бях я виждал от деня в който скъсахме и не исках да я виждам бях се заключил сам в себе си и не исках да виждам никой ходя супер рядко на училище да не я виждам но днеска вече не знам какво стана но просто полудях :
С приятеля ми си говорим и обърнахме темата за моята бивша приятелката и той вика "А ти знаеш ли аз си имам нова приятелка похвалих ли ти се и така накрая се стигна да излезнем да пием по 1 кафе той с приятелката му и аз " е добре съгласих се но какво да видя (бившото ми гадже с най-добрият ми приятел) полудях добре приех го . Седнахме и те започнаха да се натискат пред мене станах платих си сметката и си тръгнах накрая получих над 20 съобщения ,че моя приятел много Съжалява не е знаел какво съм преживял и т.н и не е знаел ,че ще го приема така ...
Според вас това нормално ли е според мен НЕ! Той си прави шега с мен като се има предвид ,че знае в какво състояние изпаднах след раздялата с нея и сега ми се натиска с бившата ми пред мен и ми се смее идиотско ! :@
Последно редактирано от Fermer : 02-02-2012 на 21:44
Предлагам ти да си преразгледаш критериите за "приятел".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Четейки тия мнения, започвам да се съмнявам в зрението си.
Бива ли такава простотия да напишеш?
Ти само "ходене с бившата" ли виждаш в тая история? И каква ти "любов"? След 4-5 месеца тая връзка няма да я има.
Да си ходят колкото си искат, но да не го правят показно пред него, при положение, че и двамата (най-вече "приятеля") знае моментното положение на "приятеля" си.
Това е като да ти изкарат апандисита, да седиш на хоспитализация 2 седмици докато зарастне раната, а аз да дойда на края на тия 2 седмици, да си изкарам нокторезачката и да ти изрежа шевовете, за да може пак да зейне.
Замисляш ли се изобщо докато пишеш или просто искаш да се изкараш "Алфа/различен/бунтар" чрез мненията си?
На тоя твоя приятел дето се търка в бившата ти, сподели ли му през сълзи как да я задоволява? Готино ли ще ти е да слушаш как си прекарват времето заедно. И то по-малко от месец след като се е разделила с теб.
valdesbg тези изказвания бяха малко...не особено на място. Да, ти може и да си имал такава история,да те са разделени и свободни вече и нищо ама абсолютно нищо не им пречи да си ходят с когото си искат,но явно ти не си усещал другата страна за да разбереш колко гадна може да е една такава постъпка особено пък с показността направена от един приятел.Някога едно момиче ми харесваше и имаше нещо като игра.Явно беше несподелено,защото нищо не се получи.Спомням си обаче как докато се бъзикахме в коридора на училището ни започна да сяда и да се отърква в един мой съчуеник,който седеше на един стол.Той малко женкарче си го караше, но пък се уважахме и знаех че не я харесва.Въпреки това ми стана малко...пък и повече гадничко и после го избъзиках, а той въпреки че не беше виновен с абсолютно нищо ми се извини,защото знаеше историята и знаеше че я харесвам.Така че едни неща гледани от един ъгъл,от друг ъгъл са малко по различни.Можело е този негово приятел да мине и без натискането пред него поне в началото.Това хвалене ли е какво? Един вид виж ме аз съм по-добър от теб.Приятелката ти те заряза, а сега е с мен и си я шибам и обарвам,когато ми е кеф...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз щях да им бия по един шамар и на двамата, да ги наредя и да си замина.
Нищо не заслужават. И двамата.
Ох как ми се набива на очи правописа на 17 годишно момче.. Тъ, по темата.. ами миналата година преживях същото, обаче с най-добрата ми приятелка.. Опитах се да простя - не можах.. и ти няма да можеш.. намери си нов човек - този вече, не е надежден..
Ток вече не ти е приятел,а тя вече не съществува за тебНамери друга среда..но не пълна с ПРЕДАТЕЛИ
![]()
Ти по какво си си го избирал този за близък човек?
Ужас... Мислех, че тези изпълнения ги няма много много в мъжката природа, но явно се лъжа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пич, бих го счупил от бой тозиНамери си нов приятел, щом е толкова долен, не заслужава и да го поглеждаш
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Малко не разбрах от цялата история той/тя знаели ли са, че се захващат помежду си, след като ти си намесен? Ако не - можеш да им дадеш някакъв шанс като хора в живота ти. Ако да...
@Fermer
kill 'em
Еми да кофти е без приятели но не искам вече никой да допусна като този мой "приятел" , които днеска ме разби тотално още незнам дали е истина ....
Абсолютно нормално. Тва че ти си шморц, си е твой проблем.
Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.
В любовта и войната правила няма. И всичко е позволено.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House