valdesbg тези изказвания бяха малко...не особено на място. Да, ти може и да си имал такава история,да те са разделени и свободни вече и нищо ама абсолютно нищо не им пречи да си ходят с когото си искат,но явно ти не си усещал другата страна за да разбереш колко гадна може да е една такава постъпка особено пък с показността направена от един приятел.Някога едно момиче ми харесваше и имаше нещо като игра.Явно беше несподелено,защото нищо не се получи.Спомням си обаче как докато се бъзикахме в коридора на училището ни започна да сяда и да се отърква в един мой съчуеник,който седеше на един стол.Той малко женкарче си го караше, но пък се уважахме и знаех че не я харесва.Въпреки това ми стана малко...пък и повече гадничко и после го избъзиках, а той въпреки че не беше виновен с абсолютно нищо ми се извини,защото знаеше историята и знаеше че я харесвам.Така че едни неща гледани от един ъгъл,от друг ъгъл са малко по различни.Можело е този негово приятел да мине и без натискането пред него поне в началото.Това хвалене ли е какво? Един вид виж ме аз съм по-добър от теб.Приятелката ти те заряза, а сега е с мен и си я шибам и обарвам,когато ми е кеф...