.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде ся ми обяснете драги многознайковци защо да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е чааааак такова предателство? Предвид че тя е свободна, той е свободен - друго пречещо не виждам. Бариерата че не бива да се ходи с бивши на приятели е уникално глупава и промивка на мозъци.

Слушам - що да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е предателство? (който ще пита - да, случвало ми се е. С пича си поддържаме същите отношения както преди, така и след)

Също - тва с натискането пак си е ваша измислица. Кво значение има с кого ще се натиска пред вас? Или аз живея в някакъв паралелен свят, в който приятелството не пречи на любовта или съм заобиколен от шайка захарни човечета....
    Последно редактирано от valdesbg : 02-03-2012 на 07:10

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Предлагам ти да си преразгледаш критериите за "приятел".
    Определено. Това ако е приятел..
    Естествено, че не е нормално..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Абсолютно нормално. Тва че ти си шморц, си е твой проблем.

Що се горещите толкова не виждам. Преразгледайте си критериите за вселената, приятелите са си съвсем наред.

В любовта и войната правила няма. И всичко е позволено.
    Айде ся ми обяснете драги многознайковци защо да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е чааааак такова предателство? Предвид че тя е свободна, той е свободен - друго пречещо не виждам. Бариерата че не бива да се ходи с бивши на приятели е уникално глупава и промивка на мозъци.

Слушам - що да ходиш с бившата на най-добрия ти приятел е предателство? (който ще пита - да, случвало ми се е. С пича си поддържаме същите отношения както преди, така и след)

Също - тва с натискането пак си е ваша измислица. Кво значение има с кого ще се натиска пред вас? Или аз живея в някакъв паралелен свят, в който приятелството не пречи на любовта или съм заобиколен от шайка захарни човечета....
    Четейки тия мнения, започвам да се съмнявам в зрението си.
    Бива ли такава простотия да напишеш?

Ти само "ходене с бившата" ли виждаш в тая история? И каква ти "любов"? След 4-5 месеца тая връзка няма да я има.

Да си ходят колкото си искат, но да не го правят показно пред него, при положение, че и двамата (най-вече "приятеля") знае моментното положение на "приятеля" си.

Това е като да ти изкарат апандисита, да седиш на хоспитализация 2 седмици докато зарастне раната, а аз да дойда на края на тия 2 седмици, да си изкарам нокторезачката и да ти изрежа шевовете, за да може пак да зейне.

Замисляш ли се изобщо докато пишеш или просто искаш да се изкараш "Алфа/различен/бунтар" чрез мненията си?

На тоя твоя приятел дето се търка в бившата ти, сподели ли му през сълзи как да я задоволява? Готино ли ще ти е да слушаш как си прекарват времето заедно. И то по-малко от месец след като се е разделила с теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    valdesbg тези изказвания бяха малко...не особено на място. Да, ти може и да си имал такава история,да те са разделени и свободни вече и нищо ама абсолютно нищо не им пречи да си ходят с когото си искат,но явно ти не си усещал другата страна за да разбереш колко гадна може да е една такава постъпка особено пък с показността направена от един приятел.Някога едно момиче ми харесваше и имаше нещо като игра.Явно беше несподелено,защото нищо не се получи.Спомням си обаче как докато се бъзикахме в коридора на училището ни започна да сяда и да се отърква в един мой съчуеник,който седеше на един стол.Той малко женкарче си го караше, но пък се уважахме и знаех че не я харесва.Въпреки това ми стана малко...пък и повече гадничко и после го избъзиках, а той въпреки че не беше виновен с абсолютно нищо ми се извини,защото знаеше историята и знаеше че я харесвам.Така че едни неща гледани от един ъгъл,от друг ъгъл са малко по различни.Можело е този негово приятел да мине и без натискането пред него поне в началото.Това хвалене ли е какво? Един вид виж ме аз съм по-добър от теб.Приятелката ти те заряза, а сега е с мен и си я шибам и обарвам,когато ми е кеф...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Махай го този бе !! Ако ти беше истински приятел никога нямаше да тръгне с бившата ти

BuBy

Banned Голям фен

Та той я обича едва ли му е приятно да я гледа с друг.. тва че в твоят случей ти е било все тая и не си бил влюбен в момичето не означава че при него е така ..

Голям фен Аватара на Starless
    И съм съгласна с мненията ви, и не толкова...
    И според мен не е такъв грях да тръгнеш с бившата/бившия на приятеля/приятелката си.. Друг е въпроса, че те са искали един вид да ти се подиграят.. Приятелят ти в никакъв случай не го оправдавам, предполага се, че е знаел, че си ходил с нея и че трудно си преживял раздялата, би трябвало да ти каже, че излиза с нея поне, а не да ти го сервира в последния момент... Иначе аз се поставям на нейно място - харесвам някого, ходя с него.. след време късаме.. харесвам си приятеля му (друг е въпроса, че хората са казали "Жената на приятеля ми за мен не е жена.." ама това е друг въпрос) и не мога да тръгна с него, защото бих могла да нараня бившия си.. Някак си не ми се струва нормално, при положение, че вече няма нищо между нас...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Добре, аз пък гледам нещата от тяхната гледна точка. До колкото знам момчетата хич не си показват, като ги боли, особено за момиче. Сигурно авторът на темата е разправял два месеца как няма никакви чувства към бившата си, как тя е една курва и парцал и не го интересува какво се случва повече с нея. И изведнъж, когато тя си е намерила друг човек, макар и в лицето на неговия най-добър приятел - той е предател, той е нещастник, как може?! Въобще, пич, като си се затворил сам в себе си и не си казал на никой какво ти е - защо очакваш някой да те съжали, някой да те разбере. Прав си, че не е било никак зле , преди да тръгнат, да го обсъдят с теб и най-вече твоят приятел да помисли как ще се почувстваш ти. Не са го направили и това им е грешката. Обаче в крайна сметка, ако ти не си искал да късаш с това момиче, проблемът си е твой. Не можеш да забраняваш на хората да си бъдат заедно, щом си се обичат. Според мен дори е готино, че са ти казали веднага, а не да го крият от теб сумати време.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Starless
    ^Подкрепям. Грешката им е начина, по който са ти казали, а не това, че са заедно.

Уникални глупости пишеш, това че ти си някакъв по-странен, не означава, че и другите са като теб!
    Walk with me now, fly with me later...

Град
    В мислите на хората
    Годзила - да. Не виждам нищо друго. Бил съм с въпросната девойак Х време, разделили сме се по някаква причина. От там нататък - всеки е свободен да прави това, което сметне за добре. Тя не ми е длъжна, и аз не съм и длъжен. Не се опитвай да намесващ етичните норми, досещаници и подобни. Не може и не бива да се съобразяваш с някой когато става въпрос за собственото ти щастие. Ако ми е чааак толкова гадно да я гледам с някой, просто няма дса сиобщувам с нея. това си е мой проблем обаче. Щото представи си че съм някакъв романтик с крехка психика. И кво - девойката трябва да ми вее с перо ли докато реша да се съвзема някога? Да ходи на пръсти около мен? Айде няма нужда.

Относно моя приятел и бившата ми - нямал съм никакви лоши чувства към никой от тях. Щастливи са били заедно, с мен не се е получило това е което е имало значение. Всичко друго са някви шибани неща, които хората си мислят че имат право да изискват или поне да очакват че другите ще направят.

Както казах - всеки си гони щастието. И не бива да се сърдя ако с мен не се получи а с Пенчо се получи. Тва ми напомня на детската случка "Няма да се криеш зад оня храст, щото това си е моя храст" или "Тая катерушка си е моя и ти няма да се качваш на нея".

Явно съм заобиколен от захарни човечета, които си мислят че имат право да очакват/забраняват/изискват някакви неща от другите хора само защото въпросните човечета са ги вдигнали в някакъв чин. Грешка и пак грешка - ако ти не си достатъчно добър в нещо защо аз да не мога да опитам? Егоцентризъм, мания за величие?

Флъфи - хубу като я обича, ама налис е сещаш че всичко е приключило. От там нататък той няма какво да иска от нея. Безпредметно е.

Мен не се опитвай да ме анализираш. Просто не ти се получава.

Някой там - бил съм само от страната на зарязания. Тва че не ми е било гадно критерий ли е за това какви чувства съм имал? Толкова ли е трудно по дяволите да приемеш случващото се и да се нагодиш към това, което вече не можеш да промениш, а не да робуваш на стари лаври?

Dr. Gregory House

Фен
    Град
    Plovdiv
    Годзила - да. Не виждам нищо друго. Бил съм с въпросната девойак Х време, разделили сме се по някаква причина. От там нататък - всеки е свободен да прави това, което сметне за добре. Тя не ми е длъжна, и аз не съм и длъжен. Не се опитвай да намесващ етичните норми, досещаници и подобни. Не може и не бива да се съобразяваш с някой когато става въпрос за собственото ти щастие. Ако ми е чааак толкова гадно да я гледам с някой, просто няма дса сиобщувам с нея. това си е мой проблем обаче. Щото представи си че съм някакъв романтик с крехка психика. И кво - девойката трябва да ми вее с перо ли докато реша да се съвзема някога? Да ходи на пръсти около мен? Айде няма нужда.
    Говорим за държанието им. Не говорим за това, че са заедно. Нека са си заедно като се искат, но да не се опитват да му го навират в лицето по тоя грозен и жалък начин.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Защото Bro Code, мъжка солидарност и тн. Защото жената не е кола, телефон или каквато и да е друга вещ, за да я дадеш на някого. Защото никой истински мъж не би си задавал този въпрос спрямо бившата на приятел. Причина е, че мъжете не си споделяме чувствата и никой мъж не би рискувал да развали едно истинско приятелство заради увлечение по жена.

Естествено това може да го разбере само някой, който знае какво е истинското мъжко приятелство и е делил с приятелите си от най-лошото до най-доброто.
    Точно тези хора знаят, кое се дели и кое не.
    Grumpy old madman

Повече от фен
    Мисля че твоя приятел не е знаел че въпросното момиче е твоята бивша,ама чак да ти навират в лицето как се натискат това е вече прекалено.Подбирай си приятелите по-добре

Повече от фен Аватара на thelover3
    Аз също. Ужас как може да се държи така с тебе. Прото повече не се занимавай и с двамата.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Защото Bro Code, мъжка солидарност и тн. Защото жената не е кола, телефон или каквато и да е друга вещ, за да я дадеш на някого. Защото никой истински мъж не би си задавал този въпрос спрямо бившата на приятел. Причина е, че мъжете не си споделяме чувствата и никой мъж не би рискувал да развали едно истинско приятелство заради увлечение по жена.

Естествено това може да го разбере само някой, който знае какво е истинското мъжко приятелство и е делил с приятелите си от най-лошото до най-доброто.
    Точно тези хора знаят, кое се дели и кое не.
    Много правилно.

Ако няма никакви граници, за какво приятелство въобще говорим? Не говоря за морал, етика и бла бла. Става дума за човещинка и нещо, наречено разбиране. Ти не можеш да си най-добър приятел с някого и до толкова да не ти пука за неговото състояние, че чак да му навираш всичко по този начин. Айде, нека са толкова щастливи двамата (нещо, в което аз лично не вярвам с тези жалки демонстрации), но това ли е начинът да се отнесеш с наранен човек? Наранен човек, който уж ти е близък. Грозна картинка е това.

По тази логика (всеки си гони щастието) утре най-добрия ми приятел ще спечели от тотото, аз ще му бръкна в джоба, ще му открадна парите и ще замина на Хаваите. Ама той няма да се сърди. Нали сме приятели все пак и не си дължим нищо един на друг.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Tozi ako ti beshe priqtel nikoga nqmashe da ti napravi takova neshto.Naistina si pomisli kak iskash da promenish neshtata okolo sebe si...Az sushto sum minala prez tova i nai-dobroto reshenie e da namerish novi hora s koito da izlizash...

Tova che e s bivshata my ne e problema a tova che e znael za negovite chyvstva kum neq..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абсолютно..
    слагате всеки, който познавате под категорията приятел и после ревете защо ви се качвали на главата и пр.
    да ви имам приятелите
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    В мислите на хората
    Канис тук няма да се съглася с теб. Сложи ми каквото искаш етикетче. Мъжката солидарност е друго. Нали знаеш - "двама казали че още е у тях".

Няма да обяснявам какво и как съм делил с хората около мен. А то не е малко (: За мен няма нищо неприемливо в това приятелката ми/жена ми да се раздели/разведе с мен и да тръгне с мой приятел. Нито той ще ми е по малко приятел, нито тя ще ми е по-антипатична. Обясних вече защо (:

Сисе - нека се върнем на картинката е романтичния тип? На пръсти ли ще пърхаш около такъв тип? Може би друг е въпроса че аз не бих търпял подобен човек около мен. Просто имаме взаимна нетърпимост.

Dr. Gregory House

Град
    София
    Кой романтичен тип?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    valdes стига с това "Сисе" момичето си има име, откъде го измисли това съкращение...

Град
    В мислите на хората
    Радко - нещо се налагаш без да е нужно. Стела си има уста и мнение. Недей да я заместваш, моля

Сисе - представи си че ходиш с някакъв романтично-емоционално-нестабилен индивид. Съществуват такива индивиди от мъжки пол. По "поетично настроени". Обаче късате - и въпроса е би ли се съобразявала с неговите потребности за преодоляване на "шока", ако те се противопоставят на твоите желания? (нарочно вмъквам такъв краен и невъзможен вариант)

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    valdes стига с това "Сисе" момичето си има име, откъде го измисли това съкращение...
    Може би от потребителското й име?

По темата: Проблемът според мен не е в това кой с кого е тръгнал. Проблемът е в несъобразителният и глупав начин, по който са си натикали връзката пред очите на автора. Особено след като (по думите на автора) "приятелят" е бил наясно с това колко трудно авторът е изживял раздялата. Можеше да му съобщи новината преди да го покани "да се запознае" с новото гадже. Не да го поставя в небрано лозе. В тази постъпка липсва всякакво уважение и зачитане на чувствата на отсрещния. Нещо, което не би следвало да присъства в приятелски отношения.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Честно казано, и на мен Сисе не ми харесва. XD Звучи ми като Косе Босе.

По въпросът ти, Влади, точно в такова положение бях с първия ми приятел. То не беше рев, не бяха разговори по скайп, обяснения. Аз вече си бях харесала друго момче (моя най-добър приятел). Не съм играла жертвоготовна бивша. Просто с въпросното момче го давахме съвсем дискретно. Не чак да се крием, но определено не сме парадирали и не сме се завирали под носа му. При това там нямаше никаква дилема. Те не бяха близки. Просто не виждам смисъл, знаейки, че ще нараниш някого, да правиш напук и да го дразниш на максимум.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си