- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@
Mолим да ме уведомите как ще ви е приятно да се обръщам към вас, ако имам персонален въпрос?
Ами.. аз не бих се ограничавал в подобна ситуация - ти би била дискретна. Не бих го искал ако съм в подобна ситуация => няма и да го практикувам. Струва ми се честно.
А мерси РадкоНека не обръщаме темата в "Правата ми като модератор и влиза ли в тях да защитавам гаджето си?" Best regards, after all.
Последно редактирано от valdesbg : 02-03-2012 на 19:30
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Уоу. Стела и Сиси са си съвсем на място.
ПП. Това с фамилията ми ще те помоля да го махнеш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доста подло, но според мен, колкото е виновно момчето, толкова вина има и момичето.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
:Х valdesbg - прочети хубаво какво съм написал ...
С бившата ми бях 2 години тя беше много важен човек ... нямаше , кои като нея да ми помогне но в един момент аз затънах до гуша в куп проблеми и реших ,че не искам да я претеснявам и нея и се разделихме.
С уж приятеля ми се познавам от 4 години , той знаеше много неща за нашата връзка няма как да незнае ,че ми е бивша!
Знаеше и след раздялата какво преживях АЗ ...
Но вчера просто се изнервих много не ми е затова ,че са заедно но просто не ми каза истината , като го попитах Кое е момичето ? той ми отговори ,че не го познавам ще се запознаем просто като я видях останах вкаменен приех го , но като започнаха да се натискат и да ми подсмива подло ми падна пердето ...
Едно време съм изпадал в далечна от тази, но иначе малко подобна ситуация. Гадно е, но щи мине. При мен се оправи като си намерих ново момиче, но при теб явно е имало доста повече чувства, че чак на даскало не ходиш.
Стига си търси оправдания и ходи на училище. Няма смисъл заради някаква овца да спреш да ходиш на даскало и да си прекъснеш развивитието.
Много жестоко се е изгаврил тоя с теб, като се е натискал с нея. Как не си му разбил муцуната не знам само.
едит: Попрочетох мненията.
Ако ти е близък или най-добър приятел, най-правилното нещо, ако си си харесал момичето е това: Първо си правиш сметка дали въпросното момиче е било сериозна приятелка или просто я е ударил един/няколко пъти. След това, преди да предприемеш каквито и да е действия, го питаш. Не гледаш какво ти казва, а как реагира на това, което му говориш.
Да си прецакаш приятелството заради жена те прави слаб. Ако е гадже на твой приятел, няма да си позволиш да я харесваш толкова. Може да ти харесва на външен вид, като характер, като държание и тн., но има една граница, която си поставяш и не позволяваш на себе си да искаш това момиче. Отделно, ако около теб има жени и си харесван, вниманието ти ще е отнето и няма как просто да стане да превърнеш приятелката на ближния си във фикс идея и да си фантазираш за нея.
Ако човекът ти е близък, не трябва да го правиш. Не се е родила жената, за която да си струва да развалиш по тоя малоумен начин приятелство. Това най-често го правят загорели малоумници, които рядко получават секс и при всяка една миниатюрна възможност са готови да продадат майка си и баща си, само и само да си топнат малката пишка. ТОЛКОВА хиляди, милиони жени има, от които стабилен процент ще са доста по-добри варианти от гаджето на твой приятел, че е просто крайно малоумно за мен да го възприема като идея.
Последно редактирано от umri : 02-03-2012 на 21:22
Temet Nosce
벨야카
Е така стават битовите убийства. избивам им по един зъб и на двамата ставам и си заминавам .
Направо няма какво да се каже. Съчувствам ти от сърце. Приятеля ти е долен педал и нищо повече. Изписаха се много коментари, как нямало нищо лошо в това да си с бившия/та на приятелка/тел обаче истината е далеч по проста. Ако имаш истински приятел до себе си, той никога не би го направил при положение, че знае че ще те нарани. Ако приятелката ти също има малко мозък в главата си и държи на това което сте преживяли 2 години, защото това е доста дълъг период от време също никога няма да направи подобно нещо. Това за преследването на собственото щастие в случая е нищо друго освен чист егоизъм. Постъпката и на двамата е толкова долна, че не може да се опише, особено метода на поднасяне на информация. Ако приятеля ти беше на място и наистина се беше влюбил, то трябваше да ти го каже в лицето и да бъде по нисък от тревата, надявайки се че някога ще му простиш за това, че те наранява така.
Не знам какъв приятел ти се води щом е тръгнал с момичето което си обичал и продължаваш да обичаш, от там нататък ти си прави изводите.
П.С - аз съм много против да имам връзка със някой от даскало, защото ето какви са последиците....ама то сърцето не пита![]()
Тук е въпросът. Той не я дава е така. Те вече са скъсали. Отдавна. Сравението с колата не е много удачно, но като сме тръгнали - тва е все едно колата му да се развали и тоя да я заебе насред нищото с ключовете на таблото. Приятелят му отива, оправя я и си я взима за него. И след тоя първият реве за това, че приятелят му го е викнал да му покаже новата си кола и е ударил прекъсвача пред него.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
На мен пък бившия ми излиза с братовчетка ми. С нея сме атски блиски и сичко си споделяме. Поне аз така си мислех. Ама както и да е. Искам само да кажа, че въобще не трябва да ти пука. Тя е уникална кучка да ти пречини това. А този твой приятел или немисли, ама въобще, преди да направи нещо или е уникален тъпак. Не им се ядосвай кво толко ти си голям пич щом си издържал с тая 2 години. Горе главата и напред.
Мисля, че е било нагласено :X?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Не знам как не си му забил един в мазното лице. А тая боклучава курва не заслужава дори да те гледа в очите.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
3 съвета към автора:
1. Не се самосъжалявай дори когато постъпват подло с теб.
2. Не се озлобявай и не ревнувай дори когато ти дават повод за това.
3. Не си съсипвай образованието-ходи си редовно на училище.
Зарязваш и двамата и продължаваш напред ... доста хора ше те разочароват в тоя живот, твое е решението дали ше се стараеш това да не се повтаря или ше седиш и ше страдаш, докато другите се гаврят с теб .... честно казано, ако след тази случка му простиш .. и на него и на нея, въобще не си за съжаление... колкото и да ти е гадно, за твое добро е да не се обграждаш с предатели
![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Еее, голямата работа. Да ви имам проблеми. Никога не бих се мусила, ако приятелка ми вземе някое старо гадже, щом не сме заедно- значи не сме се разбрали с него. Колкото и дълга да е била връзката.
Иначе, т'ва с натискането е било тъпо и животинско, и малко в повече, за такива неща се говори предварително.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-05-2012 на 15:31
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В подобна ситуация бях.. разликата беше, че бяхме аз, моята най-добра приятелка ( 9 години постоянно заедно, навсякъде ) и едно момче. Веднъж ми злоупотребиха с добротата, вторият път се изгавриха доста брутално. Мацката наскоро ми каза, че НЕ се срамува от това, което е направила ( всичките и лъжи, предателството и така нататък.. ). Вече от месец и половина не си говоря с нея, тя не спира да ми прави мръсно и се чудя само как да ме скара с общите ни познати.
Най-добре им тегли една дълга и на двамата. Това си е живо предателство! На мен много хора ми казаха да не се занимавам повече с моята приятелка след първия път, но аз не ги послушах. Доста си изпатих!
Последно редактирано от Pamaa : 02-05-2012 на 16:03
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Така не съм чела всичките мнения и не знам дали има подобно на това,което ще кажа, но извинявам се, ако е така.
Така.. виж обичал си я, може би и тя, но явно просто не сте били един за друг щом сте скъсали. А представи си,че тя и твоят приятел са един за друг и той би пропуснал възможността да бъде истински щастлив.. ДА тук ще кажа наистина е предател, но не за това, че е с нея, а за това, че не ти го е казал, не сте го обсъдили, не те е попитал как ще си, ами така долно отивате на кафе и там виждаш какво се случва. Не ме нападайте, все пак всеки си има мнение и да може да е трудно и болезнено, но все някога ще намериш половинката си и представи си че попаднеш в същата ситуация само дето ти да си новото гадже на бившата на някой твой приятел.... Както и да е не знм дали ме разбрахте, надявам се да сте. И ще ти кажа дръж се ще Я срещнеш когато му дойде времето.![]()
Бети не е така .. Все едно ти да скъсаш с Иван и аз да тръгна с него след месец? ;р
Бъзикам се ест.
Но лично аз не го одобрявам и за нищо на света не бих си преебала отношенията с някоя приятелка заради момче. Супер тъпо е ...
Последно редактирано от tanch3t093 : 02-05-2012 на 20:46
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Вие сте като двете Златки, Алисия, Николета, Савка или както се казваше там друга зелка, Валери, Благо Джизъса и Ники Михайлов взети заедно! Брех, научил съм ги. Та нали това са героите на България!
Я Таня :д еми това е мое мнение, Иван ако иска да е с мен ще е, но ако не иска и не ме обича няма да му преча да намери любовта си дори и това да е някоя приятелка...