- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившото ми гадже с моя най-добър приятел ! Полудял :@
Така не съм чела всичките мнения и не знам дали има подобно на това,което ще кажа, но извинявам се, ако е така.
Така.. виж обичал си я, може би и тя, но явно просто не сте били един за друг щом сте скъсали. А представи си,че тя и твоят приятел са един за друг и той би пропуснал възможността да бъде истински щастлив.. ДА тук ще кажа наистина е предател, но не за това, че е с нея, а за това, че не ти го е казал, не сте го обсъдили, не те е попитал как ще си, ами така долно отивате на кафе и там виждаш какво се случва. Не ме нападайте, все пак всеки си има мнение и да може да е трудно и болезнено, но все някога ще намериш половинката си и представи си че попаднеш в същата ситуация само дето ти да си новото гадже на бившата на някой твой приятел.... Както и да е не знм дали ме разбрахте, надявам се да сте. И ще ти кажа дръж се ще Я срещнеш когато му дойде времето.![]()
Ей това е. Не става въпрос да разваляш връзка на хората, за да си начешеш крастата. Не става въпрос за някакво си момче/момиче, заради което да си скапеш връзката. Става въпрос, че това момче/момиче може да се окаже човекът за теб. Трябва ли такъв шанс да бъде пропуснат?
Говоря теоретично, не ми се е случвало приятелка да заглежда гадже или аз да съм хвърлила око на някого. Даже ми се струва, че това е доста рядка ситуация (когато говорим за сериозни отношения и сериозни хора) и тук само си губим времето, коментирайки го.