Здравейте! Просто имам нужда да споделя и разбира се, ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му благодарна... Имах гадже, с което ходих 4 години и почти 5 месеца, обаче той каза, че мисли, че връзката ни се е изчерпала и реши да се разделим. Аз адски много го обичах и все още го обичам... нямаше как да преживе раздялата по друг начин и след месец тръгнах с друго момче... Хората са казали, че старата любов се преживява с нова... Отначало беше добре, но някак си никога нещата няма да са същите както с бившия ми. Целувам настоящия си приятел, а си мисля за бившия. Само веднъж съм сънувала настоящия,а бившия всяка нощ е в сънищата ми. Вече 5 месеца сме разделени, а аз като го видя и изтръпвам, стомаха ми се преобръща...Не мога да го забравя. Всеки ден мисля за него... След като разбрах че е тръгнал с друго момиче откачих. Една седмица не можах да се оправя. Става ми много гадно като си помисля, че той може да прегръща друга... Казват че времето лекува а аз имам чувството, че моята любов към него става все по силна и ми е все по непосилно да я прикривам. Не мога да заповядам на чувствата си, колкото и да искам... Нещата са много объркани-не знам какво да си мисля, защото от както сме се разделили сме правили 3 пъти секс, което означава че може би има някакви чувства към мен все още но незнам защо не иска да се съберем... Незнам какво да правя и какво да очаквам за в бъдеще. Пишем си във фейсбук, отнася се добре с мен... Просто незнам как да приема държанието му. Не мога да разбера дали има надежда отново да сме заедно. Винаги всички много са ни се радвали. Не познавам човек, който да беше против връзката ни. Толкова много го обичам... Не мисля че някога ще мога да даря сърцето си на някой друг... ;(