.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Имам криви пръсти !

Кутрето и Безименния пръст са ми криви още когато сам се родила.Мама и такто са ме водили на лекар като съм била по малка и лекаря е казал че ми няма нищо.Но аз се срамувам от това !!!

Да не ти пука... никой не е перфектен...
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

И на мене безименния ми е крив, само че на крака..Интересно, обаче пръстите ми така са се деформирали, че да направят място на кривия
    Тоест кутрето ми някак е загладено, там откъдето минава безименния..Странна работа

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Имам криви пръсти !

Цитирай Първоначално написано от yleto
    Кутрето и Безименния пръст са ми криви още когато сам се родила.Мама и такто са ме водили на лекар като съм била по малка и лекаря е казал че ми няма нищо.Но аз се срамувам от това !!!
    споко!
    с времето - рано или късно на всички ни се изкривяват

Благодаря ви много !

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    м не че нещо но все пак искам да спомена че кривите пръсти са чест симптом за сърдечен порок.няма да е лошо да поразпиташ бабите и дядовците си дали имат такива и дали вече мъртвите(ако има такива) са умрели от това

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    м не че нещо но все пак искам да спомена че кривите пръсти са чест симптом за сърдечен порок.няма да е лошо да поразпиташ бабите и дядовците си дали имат такива и дали вече мъртвите(ако има такива) са умрели от това
    ОМГ Не вярвам да се умира от едни криви пръсти, най-много артрит...

ПП. И моите са малко криви

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    м не че нещо но все пак искам да спомена че кривите пръсти са чест симптом за сърдечен порок .няма да е лошо да поразпиташ бабите и дядовците си дали имат такива и дали вече мъртвите(ако има такива) са умрели от това
    ..ама от сърдечен порок се умира.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg

ПП. И моите са малко криви
    алкохолик такъв казвам че са симптом за сърдечен проблем от който се умира не че се умира от тях

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Абе не може всеки човек да е изряден. Няма перфектни хора. Моите палци на краката са криви и ходих на доктор. Дадоха ми едни шини, пластмаски, и сега ги нося само през нощта. За сегя няма никва полза

хаха и моите са криви,но пъка са далгии :P .Кво ти пука че са криви

Кфо ти пука не всички сме перфектни
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Пука ми защото ме е срам от това !!!!

една приятелка каза че ще ходи на лекар да и ги счупат и направят всичките прави(неможах да го обясня) но на нея всичките пръстчета и бяха криви

Ох много е гадно !!

Мега фен Аватара на ameli
    кой пък ще ти гледа пръстите ..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аз пък имам една приятелка, на която палеца на ръката и е по-дебел от нормалното, но нейното си е наследство от майка й, но както прочетох един по-ранен пост - Няма перфектни хора!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

и моите се криви и чак са ми симпатични щото са си само мои и никой няма като моите,пък и не са зверски криви,че да ми пречат в някакъв вид работа.
    ЂrUkN! F k

Град
    ДжойнтЛенД

Re: Имам криви пръсти !

Цитирай Първоначално написано от yleto
    отрежи ги
    One 4 the money , two 4 the show

и мойте на краката са криви... спокойно нормално е

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    моите пък като бях малък се чупеха много лесно, поне двайсетина пъти съм си чупил пръсти.. и са ми доста криви, после баскетбола все едно ги изправи..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

аз също имам такъв проблем..на едната ми ръка пръстите са си прави, а на другата са по различни..по криви...ии това ме дразни много..аз съм на 14 години и родителите ми казват , че пръстите се развиват най-малко до 18 годишна възраст и щели да се оправят...но си мисля че това няма да стане и ми е много гадно,че на едната са ми праввии а на другата крисви .. ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си