Какво да купя на майка й? (Момичета вкарайте едно рамо)
С приятелката ми сме заедно от 8 месеца.Утре ще станат 8 месеца,а утре майка й има и рожден ден и ме е поканила..ние сме си приятели с нея. Тя много ме харесва,аз нея също, преди месеци приятелката ми дойде на рождения ден на баща ми и сега и аз искам да я уважа.Проблемите са няколко, но еднотипни .. Те са заможни хора..доста (абе имат бая пари) , докато ние някога бяхме , но вече далеч не сме ,а сега точно е момент в който сме много зле, но както и да е 20-на лева ще успея да намеря. Жената далеч не е някаква разглезена, да парадира с това че има пари и прочие.Напротив много е земна и разбрана и никога няма да кажеш, че разполага с толкова много.Понеже не я познавам много добре и едва ли ще мога да и взема нещо кой знае какво с 20-30лв. пък и повече да имах едва ли щях да оцеля вкуса й аз мислех да и купя един букет, с който да отида и да я уважа. Какво мислите прекалено малко ли е :/ какви цветя да взема,какъв букет аз съм тотално скаран с тия цветарски истории,знам само да не са четно число, че било за починали.. Просто финансите ми са сериозно ограничени , аз мислех да откажа да отида, но все пак успях да намеря някакви пари,макар малко и казах че ще намина за час-2.Моля за някакви съвети ;?
П.С. аз съм на 20 , приятелката ми на 19 ,майка и е на около 40,не съм сигурен на колко става,но е без значение