.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: HELP

Hybrid View

Exclamation HELP

Здравейте
    Миналата седмица се разхождах с приятелката ми в морската когато бабаи ние видяла и казала на майкаи думите на майкаи били: Неискам да имам дъщеря като теб имаш гадже и неми казваш когато се върна от София ще видиш !!!
    Аз несмея да направя нищо защото майка и щея върне в София ((

Banned Голям фен
    Няколко въпроса " на колко сте " ; " как така майка и неиска дъщеря като нея ? да не би да е направела нещо преди това за да и няма доверие или.. ? " откога сте заедно "

Ще се опитам да съм ти максимално полезен следкато ми отговориш на тези въпросчета

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе тия родители понякога могат да бъдат големи консерви..... и аз ще следя темицата че ми се ще да помогна - положението е кофти :/

Разликатани е 1 год (тя е по-малка) аз 8 тя 7 клас др. въпрос майкаи казала така защото тя скрила от нея , че има гадже .

Banned Голям фен
    Е тя тая майка толкова ли и е далеч от акъла че може дъщеря и да е срамежлива или да и я е срам да сподели ? Това не е проблем според мен.

За сега немога да измисля нищо друго освен да сабереш малко смелост и да поговориш с майка и като се върне от София.И да кажеш, че я е било страх да каже защото примерно си е мислела че "майка и' няма да те хареса тебе и да ви попречи.

Тя е казала ми аз нети казах щото ме беше срам. Майка и казала , че детето нетрябва даго е срам от родителите си.
    Всички нейни приятелки ми казаха майка и е адски лоша.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това мисля че е проблем на приятелката ти, не твой. Оставия я да се оправи с майка си.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-03-2012 на 16:21

Няма вече май смисал от хелп сега си говорих с нея по телефона гласът и звучеше сякаш ей ся ще се разплаче и ми каза : Нете обичам вече ,ако искаш ще си останем приятели !! SAD

Banned Голям фен
    .. Не че тя няма чувства към теб и т.н просто майка и е казала нещо ! обеден съм

Голям фен Аватара на black pearl
    Офф..май приятелката ти има родители като моите Според мен ще се оправите Като си чатите по фейса или скайп поговори какво може да направи но според мен ако наистина те обича ще обясни на майка си всичко и с малко повече късмет тя ще се примири.Сигурна съм че това което ти го е казала по телефона я е накарала майка и..Успокой се.Както казват в по горните коментари ако трябва те ще обясниш на майка и така тя ще е сигурна че не си някой идиот.)

Заради раздялата с нея направих някой грешки (абе постипах 2ма 3ма който ме дразнеха) но мисля ,че с времето ще се оправим всепак неможе да няма никакви чувста към след като всяка вечер ми пише и си говорим по скайп. Мерси на всички за коментарите.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    По-яко е да се напиеш и да ступаш някой . Тогава вече ще можем да те наречем "герой" .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    пууу писна ми от родители които се мешат дори в любовта на децата си

Оф аман от такива родители... и аз така винаги съм криела някви работи само и само за да не се мешат. Щото майка ми и тя е една...
    Остави я да се оправя сама с майка си, ти няма как да оправиш нещата според мен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    еми.. нека майка й те опознае, да види, че не си лоша стока ^^ или просто наистина остави приятелката ти да се оправи.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

После защо децата стават олигофрени и пълни с агресия... е*и му майката... Заради някакви малоумни грешки на родителите

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    остави я да се оправя с майка си и не се бъркай че още повече ще оплескаш ситуацията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си