- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Измъчих се достатъчно! Моля помогнете!
ЗдравейтеЗначии.. и аз имам проблем.. Мисля, че едно момче ме харесва, защото ми дава такива поводи. През часа поне по 5-6 пъти се обръща/завърта да ме гледа..По История, ИТ и понякога по Химия стоя с него. Въпросното момче постоянно ме заговаря и ме гледа..едноо таковаа..абе влюбено ;дд направо краката ти да умекнат.
Малко по-умна съм от него, затова понякога му помагам, но това става само, когато той ме попита. Понякога ме закача. В единия час тръгнахме да се бодем с метални пръчки, в другия пък се бъзикахме, че ще хвърлим нещата на другия в мивката, коша. Постоянно учителките ни правят забележки, защото говорим в часа.Приятелките ми казват, че ме харесва. И аз изпитвам някакви чувства към него..
Има един такъв проблем, че това беше само до преди Коледната ваканция..т.е. вече от 1 месец г/д не се държи така..но пък все пак отсъства 2 седмици..и вече почва да ме заговаря в междучасията, не чак толкова в часовете..разменихме си скайповете с него..писахме си 2 пъти и то първо аз писах..общо сме си писали към 1 час..и постоянно казва, че играе Декарони не може да пише, защото ще го убият
Моля ви, кажете ми какво да направя!Искам да разбера дали наистина ме харесва. Бих Ви помолила за други начини освен директните думи![]()
По принцип не съм голям разбирач, но по това което си писала съдя, че те е харесвал и може би все още те харесва!
Да, но преди около 2 седмици, когато той не беше на училище една моя нова приятелка от класа ми каза, че я е зарибявал..пък те си говореха преди Коледната ваканция по Музика, а чиновете им са съседни..
Ем... тривиалното- излезте да си поприказвате извън училище?
Акоприеме - може би има надежда.
Ако те резне без да предложи алтернатива - не те харесва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Харесва те, или поне те е харесвал преди ваканцията. За сега не съм много сигурна от това, което прочетох, но ако продължава да се държи така-ОК. Ако не-как по-точно се държи. Ами освен директните думи, можеш да му покажеш, че го харесваш. Закачай го, покани го на среща и такива.
въпрос на колко сте ?
отг. по темата : преди те е харесвал повече,сега не чак толкова дори може вече и да не те.. спри да му досаждаш толкова и ако те търси значи е заинтересован. другия начин е да го попиташ да излезете..
На 14 сме)
еми г/д се държи така..т.е. ако преди ме е заговарял в часа 3/4, сега ме заговаря 1,5/4но пък за сметка на това ме заговаря в междучасията..сещам се последния път, когато седях с него(по Химия) и той ме помоли за GSM-а ми, дадох му го и докато се обърна назад, защото ме бяха извикали за нещо и той ми беше влязал в Skype-а и ровеше какво съм си писала с други момчета ;dd
14..тва прави 7ми клас май..
бъди по-смелата, защото очевидно той е ..не-толкова сериозен (да не съм груба, че сте малки)..
попитай го дали иска да отидете на кафе след училище и предполагам, ако си няма работа, престраши се да излезе с теб и те харесва (било то малко или не) ще се навие..
виж какво ще стане и толкова..
и спрете с тея глупости, аз писах първа, аз не трябва да го каня да излизаме..
това са остарели разбирания и вече въобще не е така, както е било по времето на вашите примерно.. (момчето винаги да прави всичко пръв)
^ Прави 8ми клас ;д ..
Или спри да го заговаряш и пишеш,за да видиш дали той има някакъв интерес към теб или го попитай да излезете..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (: