- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- крем здраве лека формула
този крем здраве с лека формула за премахнаване на пъпки или нещо от този сорт беше има ли ефект от него ?
има цяла тема за този крем![]()
Каква е тази лека формула?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ти телевизия не гледаш лиПървоначално написано от LadyV
![]()
Купих си го преди два дена и леката формула е много по-добър от обикновения крем Здраве, защото се размазва много по-лесно и не остават такива бели следи. С обикновения не знам дали е само при мен, но ставах бяла като сирене, този мирише много хубаво и попива бързо в кожата. Цената не се различава много от тази на другия - взех си го за 2.60, но предполагам и по-евтин го има.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Първоначално написано от Rikity
Понякога, но не съм попадала на такава реклама![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
е сориПървоначално написано от LadyV
Аз си го взех вчера незнам все още дали има ефект,но ще видим по-нататака!!!
Не я хидратира .. Малко или много я изсушава, точно за това помага за пъпки. Не е много по - различен от обикновения, просто е по - течен.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
На мен за 3 дни ми помогна малко наистина!!! Не ми изсушава кожата даже я омазнява !!!
Аз го харесвам. Не знам дали ми помага, ама все си се мацам с него.![]()
Да,има ефект! Аз го ползвам за премахване на акне и за основа за грим..Много съм доволнаа ^.^
Аз го ползвах само за ранички на устата дето ми бяха излезнали от напукване и ми минаха след доста време мазане иначе е приятен... само дето ако се мажа вечерта и после остава по възглавницата :д