.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Exclamation Кой спорт да избера?

Здравейте,
    на скоро ми хрумна, че искам да се пораздвижвам 2-3 пъти в седмицата и заедно с това да се запозная с нови хора.
    Но не се сещам за спорт който да ми хареса -футбол, волейбол,баскетбол и т.н. не са за мен- не ми харесват.
    На 15 години съм 182 -90кг съм и се занимавам доста активно с планинско колоездене.
    Пускам тази теми с молбата да ти помогнете в избора.

Ръгби, хокей, американски футбол или някой боен.

аз ти предлагам да запишеш кик бокс, маутай тай или ММА с този ръст и тези килограми и си малък имаш потенцияла да се развиеш, дори смао за удоволствие да е ще можеш да бъдеш добър спаринг пратньор след време и да помагаш на състезателите и още нещо има много хора в бранша ти от кой град си

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами аз съм тренирала ориентиране - забавно е. Нови хора срещаш на 100%, бягане в гората е общо взето, като има и ски и коло ориентиране, както и нощно. Безплатно е всичко, но при всички отбори е различно, не знам от кой град си. Казвам го този спорт от личен опит, а и нещо различно от изтърканите футбол, баскетбол и волейбол.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Благодаря за отговорите иначе съм от София.

Кой квартал си?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    фитнесО, ако ти хареса... ама то не се води баш спорт
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на HolyShit
    Точно спорт се води.

да бе верно.. ама му викаха тежка ателтика.. се тая

Супер фен Аватара на HolyShit
    Айде да те затапя

Европейска харта на спорта: спорт е „всяка форма на физическа дейност, която чрез органиирано или неорганизирано участие има за цел изразяването или подобряването на физическата и психическата годност, развиването на социални отношения или постигането на спортни резултати на всички нива“ (Европейска харта, 1992, чл.2).

аз още в предишния ми пост признах, че греша така е, спорт е

На фитнес ходих няяколко пъти ама не ми харасе особено. Предпочитам да се натоварвам и забавлявам, а не да вдигам някви тежести и т.н. само за да правя мускули. От княжево съм.
    п.с. бяха няколко пъти само заради яките какички:Д

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Ако ти харесват някои БИ може да пробваш или БС.. Освен тези, хандбалът също е вариант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си