.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    На масата.. друг начин няма.. Кой за бога има мускули без фитнес зала ?? Всеки мускул иска наоварване..
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

не е възможно да имаш мускули без да посетиш зала с тежести

Супер фен Аватара на HolyShit
    Мускули имам и без въобще да ходя...
    Що за глупости.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Мускули имам и без въобще да ходя...
    Що за глупости.
    Ти си изверг - само като дишаш правиш заден горен долен преден страничен от левата страна бицепс на рамото.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Ако искаш да се подготвиш за лятото, пали багажа и тръгвай на фитнес. Няма нужда от предварителна подготовка, за да тренираш в залата. Ако искаш по - големи резултати те съветвам като за начало да вземеш един протеин или креатин на ON. Също така наблягай на храната .. ориз, месо, картофи, яйца, овес и т.н., отбягвай сладкото. Ако си се запънал и те мързи да ходиш на фитнес прегледай тази тема : http://hundredpushups.com/week2.html и прави лицевите опори с тежест ! Това е от мен, ако имаш въпроси питай

P.S забравих да отбележа, според мен трябва да натрупаш малко маса, прави упражнения и за крака, те са основата
    Последно редактирано от intenzitivE : 02-24-2012 на 13:07

ееее...не лъжете момчето,ся вземаш малко брашно,1 яйце,малко сол и 200мл вода,смесваш ги и пеш на екс след това си удряш 1,2 чикии в продължение на 1 месец ще имаш ефект D:

Мега фен
    Хич не схващате..Мускули всеки си има,въпросът е какви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си