- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, наистина!
Цитирай Първоначално написано от mimybiby Виж мнението
Не се зъбя
Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..
Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!
Смислен отговор ли чакаш ? Ок ще ти го дам! Има значение годините ти поради факта че когато си на по-малко от 15-години не разбираш точно какво чувстваш и си мислиш че когато имаш някакви увличания по някой си мислиш че го обичаш че той единствен сега и завинаги и т.н. Казвам ти от личен опит когато бях на 14 и аз бях хлътнала по едно момче и си мислих че КРАЙ той е единствения в моя живот .. Но мина известно време и аз разбрах че е било увлечение. Всички ми казваха ти не го обичащ това не любов не знам си още какво .. но аз си знаех мойто и допуснах едни грешки но да не говоря за тях! И сега няколко години по-късно аз срещнах истинската любов истинското опознава истинските чувства който не изчезват за месец два три.Дано си ме разбрала.. но има хора като мен който им казваш че огъня гори но те искат да видят да усетят че найстина пари за да повярва! Пожелавам ти успех и мъдрост да знаеш какво точно искаш и какво точно чувстваш !
+че съм съгласна с PinkPan7her .. даже какви 17-18 .. има разлика дори от мисленето и на 13 и от това на 16,а какво остава от на 13 до 18г. ама все тая.. на всички ни стана ясно авторката на колко е г/д - от написаното
Многото филми ви провалят преценките. Обичта е нещо много особено, което се гради с години. Включва много нежност и отношение между двама души. Много споделяне, пълно доверие и общи неща. Не става с: "Видях го на 15 септември, имаше хубав задник и красиви очи - Обичам го!" Eдин ден ще разбереш и ще има да се смееш. Сериозно ти казвам.
Айде сега, моля те, отговори на този въпрос: Какво точно харесваш в него ОСВЕН външния вид? Кое в държанието му, маниерите му, думите му?
Ти познаваш ли го въобще?
Що се отнася до темата, помисли над това:
Искаш ли да "обичаш" момче, което си позволява да обижда момиче и то по толкова злобен начин? Мислила ли си, че това говори:
а/ че не е различен от останалите и просто те обижда с идеята да си качи егото и да не се цепи от другите, които са си те харесали за жертва?
б/ че нещо във възпитанието му малко или много куца?
Аз мисля, че дори и да те хареса, нищо няма да се получи, защото ще го е срам да не го ебават приятелите му, че въобще си "има гадже".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ние с него сме си говорили насаме.. Споделяла съм с него, той с мен.. Виждам как се държи с хората, когато имат нужда от някой - той е насреща.. Никога не ми е отказвал, когато съм го молила да ми помогне.. Винаги ме развеселява.. Той е от “лигаветата“ - редовно все нещо става и всички се смеят.. Не знам дали го прави за внимание или от кеф, но развеселява хората!
А относно ебаването - Няма да се получи така.. По принцип за него и приятелите му е много важно когато някой си има аверка... Тоест те в никой случай няма да го ебават!! А и дори когато приятелите му са наоколо той идва при мен, говорим си.. А и аз познавам много от приятелите му.. Не са такива..
MitkoLowe youu
![]()
Еми тогава му кажи, че го харесваш(на твоите години не виждам друг вариант). Ако те отреже-малко ще ти е гадно в началото, понеже нали сте от 1 клас, ама с времето всичко ще мине, пък ако се получи-супер! Поне като те отреже, няма да си даваш празни надежди и да се питаш "ами ако ме харесваше" и тем подобни.
ПП:Момчето да не се казва Митко?
И като гледам как си написала, че уж го обичаш в подписа ти, ми става ясно, че си на 12-13 най-много. Или поне акълът ти е за толкова.(без да се обиждаш, ама тая история с уж"обичам го, наистина!" ме навежда на тази мисъл...).
Хмм,а я се замисли за какво аджеба си позволява да те обижда,нали по този начин те наранява?Ами,значи не ти е истински приятел,а и според мен няма чувства към теб(но,не мога да гадая).И как ще да нямат значение годините?Според мен ,заради точно това ти мислене,няма как да ти дам повече от 13 (:.Понякога трябва да си готова за истината,не можем да пишем онова ,което ти искаш да прочетеш.А, и да щях да забравя,не не го обичаш..искаш ли причините?
-има огромна разлика в това да си влюбен,привлечен
-когато не го познаваш ,от това какъв е в училище и какъв навън
-да бъдеш с него ,да разговаряш на онези теми различни от тези между познати
тогава би опознала любта,обичта.Би я различила (:.Но,както и да е.Филмирай си се,живота си е твой.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Авторке, това на аватара ти ли си?
В случая бих казала, че е по-добре да си мълчиш, щото той дори да те харесва, на тази възраст едва ли ще стане нещо като сте от 1 клас. Най-много да почнат да ти се подиграват всички, включително той и т.н. Даже от къде да знаеш дали той не се е усетил отнякъде, че го харесваш и затова не те обижда да ти казва там 'дебелана' ли какво беше написала на предната страница...
Абе, не си е работа т'ва просто.![]()
По това което чета разбирам че си малка ... няма какво да спорим .. искаш да получиш някакъв отговор а не казваш на колко си.. не че много ни интересува .... не искам да се сърдиш обаче мислиш много детински... била съм на твоето място знам как се чувстваш.. но помисли малко по реално той те обижда.. защо изобщо продължаваш да мислиш за него просто няма смисъл разбери ... ако той изпитваше някакво привличане към теб нямаше да се държи с теб като с куче... мога да ти помогна малко ако искаш ми пиши какъв ти е скупе![]()
Ето това,което авторката иска да види от нас:
Ауу да щом те е обиждал и е спрял значи е разбрал, че ти си истинската му любов и иска да сте заедно. Лелееее той ти е споделил нещо когато сте били насаме - ОМЪЖИ СЕ ЗА НЕГО.
Ето това,което аз искам да кажа:
Дори и да сте по-големи не ви личи...Значи той се държи добре с теб , споделяте си когато сте насаме, а когато не сте пуска по някоя обида и от време на време идва и говори с теб нормално и пред другите колкото да отбие номера.
Виж ако смяташ, че въпреки всичко е разбран и свестен вижте се насаме и поговорете сериозно/ наистина сериозно без да му казваш ''обичам те мисля за теб всяка вечер и всяка сутрин и т.н ГОВОРЕТЕ !!!!!СЕРИОЗНО!!!!!!/. Ако те отреже не се вкарвай отново във филми и го забрави, ако пък има някакви чувства си преценявай ситуацията как ще се държи когато сте насаме и пред класа ви.![]()
Shmatarok - Не съм аз.. Не съм чак толкова малка :Д
thelover3 - Не възнамерявам да ви кажа
malkamucka - Не, благодаря ти!! И други хора се опитват да ми помагат - не им се получава..
MitkoLowe youu
![]()
Аа, и не се казва Митко - това е на една приятелка малкия брат![]()
MitkoLowe youu
![]()
Срам ли те е от възрастта си, че не искаш да ни я кажеш или тя е от ония личните неща, които е по-добре да си останат тайна?
Не разбирам какъв ти е проблемът? Явно те е срам. Мммм странно...
Аз ти дадох съвет, ама ако си на 12-13-забрави, просто не си струва. И как така всички го харесвали, а пък после казват, че е грозен? Нещо не ми се връзва. И да, съгласна съм с bloodyF. Той просто ти харесва на външен вид. Голяма работа-ще ти писне, не се занимавай. Ти сигурно за всяко момче, което си ХАРЕСВАЛА, казваш, че си го ОБИЧАЛА НАИСТИНА и предполагам така и ще продължаваш да казваш...
Последно редактирано от thelover3 : 02-05-2012 на 17:05
НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ВЪЗРАСТТА МИ!! Просто такива неща, според мен, не се влияят от възрастта..
Ако ви кажа, че съм на 12-13 ще кажете: Тя тая, поредната пикла дето казва обичам го като здрасти..
Ако пък ви кажа, че съм на 14-15-16 ще кажете нещо друго... А и трябва да не се влияете от възрастта ми, за да ми давате отговор.. ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ!!
MitkoLowe youu
![]()
започваш да се лигавиш вече .... и много се дразня на някви малки момиченца дет се правят на интересни .. хората искат да ти помогнат ти им се правиш...
1. От километри си личи, че не си на повече от 13. Пък ако си над 13, ужас. Порасни.
2. Казваш, че той бил грозен за другите момичета, обаче пък е имал страшно много приятелки, после пък казваш, че за теб е най-хубав, от тук нищо не сванах. Седни си на д-то в часовете и вместо да го зяпаш него, се научи как хубаво да си формулираш изреченията/мислите/тезите.
3. Видяла си го на 15-ти септември, и айде "аууу, аз го обичам!". Е как става тази работа? Как можеш да обичаш някого, когото не познаваш? Както Пантерката каза, за да обичаш някого трябва да го познаваш - малките му навици, как изглежда сутрин, как изглежда, когато е превъзбуден и т.н. Всичко това би те накарало да заобичаш даден човек. Но ти не знаеш нито едно от горепосечените неща. Била си привлечена от външният му вид, харесала си го, но в никакъв случай не го обичаш. Отвори речинк. Провери думата "обич". Виж какво ще ти излезе.
4. На въпроса "Какво обичаш в него?" не можа да отговориш. Още едно доказателство, че ти не го обичаш, ами си поредната малка пикла, която трябва да слезе на земята.
5. От това, което написа става ясно, че той те обижда, ама после казваш, че сте си били споделяли и т.н. Какво ти е споделил? Каква оценка има по математика? Каква играчка си е купил? Моля ти се.
Да обобщим: все още си едно несъзряло малко дете, което на прави разлика между обичам и харесвам. Спокойно, ще пораснеш. И аз съм била така... на 8. До тогава, си бий два шамара да се осъзнаеш, остави този малък кретен и си гледай уроците.
Напротив, трябва да се влияем от възрастта ви защото тя има огромно значение. Не можеш да дадеш едни същи съвети за любовта на 20 годишно момиче и на 12 годишно дете. На 12 вие не различавате симпатии от любов и като хлътнете малко започвате да разправяте наляво-надясно колко много "обичате истински" без въобще да осъзнавате истинското значение на думата обич. Но това ще ти стане ясно след някоя и друга годинка като (ако) поумнееш.
И не, не си прави труда да ми обясняваш как не било така и как чувствата ти били не-знам-си какви. Защото не си права.
Увлечена си по момчето - ок. Опитваш се да убедиш и нас, и себе си, че най-обикновеният разговор, който си провела с него е великолепен знак от съдбата, че сте сродни души и "любовта" ви ще разцъфти. Нищо, че те обижда.
Давай, отиди при него и му признай чувствата си. Кажи му колко "наистина го обичаш". После пусни друга тема тук, в която да се жалваш, че ти е "разбил сърцето" и те е унижил пред целия клас.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Той те обижда, а ти го обичаш.... Не мога да ти помогна, защото не мога да го разбера...
I'm beautiful in my way....
За да обичаш някого, трябва да си се влюбила/обикнала някоя черта от него, някои негов навик и т.н.
Абе за какво въобще се занимаваме.