.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от mimybiby Виж мнението
    НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ВЪЗРАСТТА МИ!! Просто такива неща, според мен, не се влияят от възрастта..
    Ако ви кажа, че съм на 12-13 ще кажете: Тя тая, поредната пикла дето казва обичам го като здрасти..
    Ако пък ви кажа, че съм на 14-15-16 ще кажете нещо друго... А и трябва да не се влияете от възрастта ми, за да ми давате отговор.. ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ!!
    Емии..какво да ти кажем? ОО да той е ЛУДО ВЛЮБЕН в теб!!! Най-вече затова, че те е обиждал. Това ли очакваш?
    Още нещо: Ти не го обичаш! Ти не знаеш нищо за него, не знаеш какъв човек е в действителност. Харесваш САМО външния му вид. Ще ти писне-не се занимавай.
    Пък да не говорим, че ние ти даваме съвети, а ти тука ни се зъбиш. Не мога да разбера защо.
    Най-добре ни кажи на колко си. Не е толкова трудно. Никой няма да те критикува, че си малка. Така ще можем да ти дадем по-точен и полезен съвет, но просто няма да споря с теб, въпреки че вече го правя...

1. Не го харесвам (няма да казвам обичам) заради външния вид! Право да ви кажа не е от най-хубавите! Харесвам характера, държанието му.. Харесвам говора, начина по който се държи..
    2. Защо всички се захванахте за обидите?!
    3. Не ви се зъбя.. Всъщност зъбя се, но се зъбя на всички..
    П.С. - на 13 съм..
    Mitko Lowe youu

Цитирай Първоначално написано от stteLii Виж мнението
    Според мен не прави нищо щом сте от един клас..
    Ако му кажеш,а той не реагира по никакъв начин след това как ще го погледнеш?!
    Кофти е..
    съгласна съм.. , но ако го харесваш толкова многоооо опитай..

хващай до за яката и му обясни какво мислиш за него пък каквото ще да става

Цитирай Първоначално написано от malkamucka Виж мнението
    хващай до за яката и му обясни какво мислиш за него пък каквото ще да става

Ахаха.. Тоо ако беше така до сега да съм го направила..
    Mitko Lowe youu

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ахаха.. Тоо ако беше така до сега да съм го направила..
    А как е, че не си го направила?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

не ти стиска... защото има риск да те отхвърли и те е страх ,.. но колкото повече чакаш да стане чудо без да говориш с него толкова повече ще хлътваш...

DrunkLad мерсси ;* .. ПО темата какво значение имат годините, а и от къде знаете, че не го обича наистина Ае пък,ако го обича какво ??

за вас "обичам те " като здравей здрасти ли е ... да обичаш някой трябва да си го опознал твърде добре за да кажеш обичам те на някой... ама явно ти и на случаен човек може да го кажеш....

Хаха, на 13 си, ти все още не знаеш къде се намираш, изобщо не си опознала любовта. Просто си харесала силно външността му, мислиш си за него, ВЛЮБЕНА си, но това не значи, че го обичаш. Трябва да го опознаеш много повече, за да можеш да кажеш , че го обичаш.
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Добре бе.. Казах ви, че не харесвам външността му и вие пак: Просто си харесала силно външността му.. Четете ли предишните коментари преди да коментирате?! Този път ме издразни това...
    Каква е разликата между влюбен и обичащ човек? Това не са ли две почти еднакви неща??
    Mitko Lowe youu

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Каква е разликата между влюбен и обичащ човек? Това не са ли две почти еднакви неща??
    Не са. Влюбването е временно, повърхностно, базирано на хормони и химични процеси в тялото. Обичта е дълбоко и всеотдайно чувство, което се гради с времето. Обичаш баща си, но не си влюбена в него, нали?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ей детенце като пораснеш малко тогава говори за обич :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пф, авторке, като го "обичаш" толкова, ходи му признай. Или пък 'фани някоя приятелка да му каже. И после ела да напишеш точно как е решил да се изгаври с теб след това нашият герой.

Хем искаш мнения и коментари, хем повечето не ги приемаш. Какво очакваш да ти напишем? "Ооо, даааа, и той те харесва, ще бъдете щастливи заедно!!!", "Скоро е сигурно,че самият той ще ти предложиии", "Той теб те обича дори повече'' ??? Пф. Аман. Харесвай си го, няма лошо, ама след като си пуснала тази тема, трябва да очакваш всякакви коментари и да ги приемаш, не да се цупондриш за половината и нареждаш хората я че не разбирали, я че не дочели.

Човек ще си помисли, че любовта се проявява на 13-16 години.Според мен на този вид любов му се вика хормони.Освен това обичаш го, защото и всички други го обичат.Разбира се това не е обич, а нищо повече от факта, че и други го харесват.Порасни малко, стига с тези глупости!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Каква мазохистка трябва да си, за да обичаш някой, който те обижда и унижава? На твое място щях да си пазя достойнството и да не се занимавам повече. Глупаво е да ходиш след него пък на него очевидно да не му пука, дори ти се досещаш. Такива като него ходят само по много вървежните.
    nigga stole my bike

Абе какво и говорите тука да му сподели като е някой въздухар , всички сме имали по един такъв от класа си , как може да обичаш човек с когото не си бил .. как може да страдаш по някого без дори да си имал мигове с него .. аз лично смятам , че това са глупости . А дали е грозен или не никой не обръща внимание , защото ако има голям кръг от приятели който естествено са с самочувствия до небесата и са '' велики '' нормално всички да го искат .. Те не искат него , а вниманието което получава .. По - добре да не му казва нищо и изобщо да си избие мисълта за него .. Не можеш да обичаш някого когото не познаваш .. Това е просто едно голямо увлечение нищо повече ..
    Каквото и да става няма да се откажа ! : ) Ще се боря за теб !!

Т`ва ми звучи като някой роман от 60-те.. Той бил красив, а тя- не, но силата на любовта променила всичко ... и заживели.. xD

Ама верно си е сега ще си падат на колене и ще се обичат до края на живота си ;д
    Каквото и да става няма да се откажа ! : ) Ще се боря за теб !!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не са. Влюбването е временно, повърхностно, базирано на хормони и химични процеси в тялото. Обичта е дълбоко и всеотдайно чувство, което се гради с времето. Обичаш баща си, но не си влюбена в него, нали?
    още си много малка и според мен не е нужно да му го признаваш защото след 2 седмици(най-много) ще се смееш на това

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Лелеее тва е една от малкото теми в които прочетох абсолютно всички постове,,,,,
    не нападайте момичето....ако ще и на 5 да е любовта е луда работа.....не те пита на колко си и какъв си
    според мен недей да му казваш защото по написаното съдя че той е на моменти- в един момент супер пич в другияя.....аста ла виста бейби......ако решиш да му кажеш и улучиш в някой от гадните моменти става шит.....

мм не ми се искаше, ама айде и аз да се включа във филма Самото ти изказване, че влюбването и обичта са едно и също нещо, говори, че не го обичаш. Ето я разликата: влюбеният човек е заслепен отвсякъде, той буквално обожествява този, в когото е влюбен и го мисли за перфектен, той е над всичко и всички. А този, който обича, знае, че този човек има и много недостатъци, но пак го обича и то не въпреки тях, а заедно с тях... стана малко сложно
    Всъщност като те гледам ти просто го харесваш, а това не се вписва в нито една от двете категории, просто ти е приятно да си около него или само да го наблюдаваш и неговите действия ти правят по-особено впечатление от тези на останалите.
    If you were born an original, don't die as a copy !!

На 13 любов

Това да тръгнеш да обясняваш на момиче, че когато харесваш някой, не значи, че ГО ОБИЧАШ, е загубена кауза.
    П.С. Братовчедка ми е на 20 и същата история.

Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    ако ще и на 5 да е любовта е луда работа.....не те пита на колко си и какъв си
    .....
    Аз това се опитах да им кажа - за любовта няма граници, но те не, та не.. Трябваше да им кажа,че съм на 13 ии да почнат - малка си и т.н... Затова не споменах годините си! Знаех, че това ще повлияе на коментарите ми.. А и ти си човека,който най-добре разтълкува написаното от мен..

Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    по написаното съдя че той е на моменти- в един момент супер пич в другияя.....аста ла виста бейби.....
    Да, това е точно така!! А не е гадняр и тем-подобни, както всички разтълкуваха думите ми за обидите..
    Mitko Lowe youu

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си