.
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от mimybiby Виж мнението
    Не се зъбя

Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..

Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!

Смислен отговор ли чакаш ? Ок ще ти го дам! Има значение годините ти поради факта че когато си на по-малко от 15-години не разбираш точно какво чувстваш и си мислиш че когато имаш някакви увличания по някой си мислиш че го обичаш че той единствен сега и завинаги и т.н. Казвам ти от личен опит когато бях на 14 и аз бях хлътнала по едно момче и си мислих че КРАЙ той е единствения в моя живот .. Но мина известно време и аз разбрах че е било увлечение. Всички ми казваха ти не го обичащ това не любов не знам си още какво .. но аз си знаех мойто и допуснах едни грешки но да не говоря за тях! И сега няколко години по-късно аз срещнах истинската любов истинското опознава истинските чувства който не изчезват за месец два три.Дано си ме разбрала.. но има хора като мен който им казваш че огъня гори но те искат да видят да усетят че найстина пари за да повярва! Пожелавам ти успех и мъдрост да знаеш какво точно искаш и какво точно чувстваш !
    Последно редактирано от Buubka : 02-05-2012 на 06:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си