Здравейте. Та историята ми е следната:
Той е в нашия клас от миналата година.. Тогава за мен беше безразличен.. Той е от момчетата които всички ги харесват.. Да, миналата година, когато се премести всички момичета от нашия клас го харесваха (без мен).. Той смени много аверки за една година.. На мен не ми пукаше..
В момента в който го видях на 15 септември тази година света ми се преобърна.. Отначало и аз не бях наясно с чувствата си - мислех си, че просто ми харесва на външен вид, нищо повече.. Тогава съученичките ми почнаха да ме питат: „Ти харесваш ли го?“. Отговарях им: „Не, защо мислите, че го харесвам?“. Казваха ми, че си било личало.. Започнах да заспивам и да се събуждам с мисълта за него..
Имаме едно момиче в класа, което всички харесват.. Той постоянно е при нея.. Това ме побърква.. Плакала съм с часове заради него.. За мен е най-хубавото момче (въпреки, че всички казват, че е грозен) с най-хубавите очи и най-хубавата усмивка.. Някой път си мисля, че ме харесва.. Друг път, че ме мрази..

Ето го и проблема:
Още от първи клас съм била „дебеланата“, „зубърката“ (аз не се имам за умна...).. До тогава не обръщах особено внимание на всичките обиди, но откакто започнах да ги чувам от него.. Искам да разбере колко го обичам! Това е! Искам да станем приятели, да сме малко по-близки.. А ако е писано да станем и повече от приятели..
Никога до сега не съм се целувала.. Нямала съм сериозен приятел.. А той е от „оборотните“... Срам ме е.. Как да му кажа какво наистина изпитвам към него? Аз бих, но сме в един клас.. Как да го погледна след това?..

Моля ви, помогнете ми!