- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, наистина!
Здравейте. Та историята ми е следната:
Той е в нашия клас от миналата година.. Тогава за мен беше безразличен.. Той е от момчетата които всички ги харесват.. Да, миналата година, когато се премести всички момичета от нашия клас го харесваха (без мен).. Той смени много аверки за една година.. На мен не ми пукаше..
В момента в който го видях на 15 септември тази година света ми се преобърна.. Отначало и аз не бях наясно с чувствата си - мислех си, че просто ми харесва на външен вид, нищо повече.. Тогава съученичките ми почнаха да ме питат: „Ти харесваш ли го?“. Отговарях им: „Не, защо мислите, че го харесвам?“. Казваха ми, че си било личало.. Започнах да заспивам и да се събуждам с мисълта за него..
Имаме едно момиче в класа, което всички харесват.. Той постоянно е при нея.. Това ме побърква.. Плакала съм с часове заради него.. За мен е най-хубавото момче (въпреки, че всички казват, че е грозен) с най-хубавите очи и най-хубавата усмивка.. Някой път си мисля, че ме харесва.. Друг път, че ме мрази..
Ето го и проблема:
Още от първи клас съм била „дебеланата“, „зубърката“ (аз не се имам за умна...).. До тогава не обръщах особено внимание на всичките обиди, но откакто започнах да ги чувам от него.. Искам да разбере колко го обичам! Това е! Искам да станем приятели, да сме малко по-близки.. А ако е писано да станем и повече от приятели..
Никога до сега не съм се целувала.. Нямала съм сериозен приятел.. А той е от „оборотните“... Срам ме е.. Как да му кажа какво наистина изпитвам към него? Аз бих, но сме в един клас.. Как да го погледна след това?..
Моля ви, помогнете ми!
MitkoLowe youu
![]()
И как уж всички го харесвали и бил оборотен, пък всички казват, че е грозен. Оо
На колко години сте?
Според мен не прави нищо щом сте от един клас..
Ако му кажеш,а той не реагира по никакъв начин след това как ще го погледнеш?!
Кофти е..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Няма значение кой клас сме! За любовта няма граници!!
MitkoLowe youu
![]()
Аз не използвам думи „просто така“ - наистина го обичам!!
MitkoLowe youu
![]()
Не, не го обичаш. Не го познаваш, не знаеш нищо важно за него.
За какво се ядосва?
Как се ядосва?
Как изглежда, когато стане сутрин?
За какво спори?
Как реагира, когато е разочарован?
За какво се разочарова?
Мога да продължа в тоя дух много дълго. Но няма да ме разбереш. Порасни малко и пак ще говорим. Знам, че е дразнещо да ти го казват, но ще видиш, че съм права.
И още нещо - НЯМА несподелена любов, защото любовта винаги е взаимна. Любовта идва, когато познаваш човека доста добре, което няма как да стане, ако той не изпитва същото към теб и не ти дава възможност да го опознаеш.
Не ми отговори и на въпроса.
Не съм много съгласен с теб. Човек може да се влюби и без да знае как изглежда човек сутрин и т.н. Може да го е наблюдавала и да е добила доста голяма представа за това що за човек е и как се държи. Разбира се като се опознаят е възможно чувството да се засили или отслабне, но това не значи че не може да се влюбиш в някого, ако едва ли не не сте правили секс. А относно несподелената любов, то винаги я има. Ако не е при започване на една връзка, то неминуемо е при нейното прекратяване.
Влюбена е доста различно от обичаща, не драстично, но има разлика.
Miime nedeii da mu go kazwashh ilii my go kajii kogato zawurshite smsl sled 1 godinaAko toii ne izpitwa su6tite 4uwstwa (koeto 4esto se sluchwa) shte te posrami
;*
абе да ти кажа има значение на колко сте.. не защото на 13 примерно не можеш да обичаш ами поради други причини.. а така както си го написала не ти давам повече от 13.. и какво значи ''всички го харесват'' '' той е най-хубавото момче,въпреки че вс. казват че е грозен'' - Я ПАК ???
за кво треа да се захващате като сте от един клас ?
sunshine.3 мн хубава снимка :Д
Мислиш ли, че на него въобще му пука? Защо се захващаш с играта на "чувства", само за да станеш за смях?
Не се зъбя![]()
Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..
Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!
MitkoLowe youu
![]()
^ Офф, личи си, че не му пука. И как така всички го харесват, пък е грозен. Нещо не ми се връзва. И айде моля ти се: "обичам го, наистина!"- глупости. Първо-ти НЕ го обичаш и второ-наистина?!
Така и не разбрах кой клас си...
Просто не се занимавай. Той те обижда, а ти уж го обичаш. Нещо хич не ми се вярва...
Стига с тия сериали!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
eleeee ... ne se wprqgaii tolko w twa momche 100 % ne go obichash ! Kak moje da obichashh chowek koito te naranqwa i obijdaa :X
В този форум се пише на кирилица !
Да обичаш, понякога е по-лесно, отколкото да докажеш любовта си.
Ето я разликата сега кажи на колко си. Според мене си на по-малко от 14 години. Личи си... Ако беше по-голяма нямаше да се туткаш пред комоютъра и да питаш по форомите как да кажеш на едно момче, че го обичаш, а направо щеше да отидеш и да му го кажеш или само щеше да му го кажеш, по телефона,скайп, e-mail щеше да намериш начин.
П.П. Вие другите ко се зъбите на момичето ? Сякаш и вие не сте били като нея. Еваси народа, еваси чудото (^.^)
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Има. Разбиранията ти ще претърпят... или поне би трябвало да претърпят голяма промяна, докато станеш на 17-18 години. Това ти е смисленият отговор.
И второ, за да те обижда така, има два варианта. Или все още сте в оная възраст, в която момченцата показват на момичецата колко ги харесват чрез обиди; или наистина не те харесва и не иска да общува с теб. Ако не иска да общува с теб, ти НЕ го познаваш достатъчно. Ако НЕ го познаваш достатъчно и не си С него, не го обичаш.