.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Обичам го, наистина!

Здравейте. Та историята ми е следната:
    Той е в нашия клас от миналата година.. Тогава за мен беше безразличен.. Той е от момчетата които всички ги харесват.. Да, миналата година, когато се премести всички момичета от нашия клас го харесваха (без мен).. Той смени много аверки за една година.. На мен не ми пукаше..
    В момента в който го видях на 15 септември тази година света ми се преобърна.. Отначало и аз не бях наясно с чувствата си - мислех си, че просто ми харесва на външен вид, нищо повече.. Тогава съученичките ми почнаха да ме питат: „Ти харесваш ли го?“. Отговарях им: „Не, защо мислите, че го харесвам?“. Казваха ми, че си било личало.. Започнах да заспивам и да се събуждам с мисълта за него..
    Имаме едно момиче в класа, което всички харесват.. Той постоянно е при нея.. Това ме побърква.. Плакала съм с часове заради него.. За мен е най-хубавото момче (въпреки, че всички казват, че е грозен) с най-хубавите очи и най-хубавата усмивка.. Някой път си мисля, че ме харесва.. Друг път, че ме мрази..

Ето го и проблема:
    Още от първи клас съм била „дебеланата“, „зубърката“ (аз не се имам за умна...).. До тогава не обръщах особено внимание на всичките обиди, но откакто започнах да ги чувам от него.. Искам да разбере колко го обичам! Това е! Искам да станем приятели, да сме малко по-близки.. А ако е писано да станем и повече от приятели..
    Никога до сега не съм се целувала.. Нямала съм сериозен приятел.. А той е от „оборотните“... Срам ме е.. Как да му кажа какво наистина изпитвам към него? Аз бих, но сме в един клас.. Как да го погледна след това?..

Моля ви, помогнете ми!
    Mitko Lowe youu

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кой клас сте не разбрах?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    кой клас сте не разбрах?
    Мхм, класът определено има значение.

Супер фен Аватара на shmatarok
    И как уж всички го харесвали и бил оборотен, пък всички казват, че е грозен. Оо

На колко години сте?

Според мен не прави нищо щом сте от един клас..
    Ако му кажеш,а той не реагира по никакъв начин след това как ще го погледнеш?!
    Кофти е..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Няма значение кой клас сме! За любовта няма граници!!
    Mitko Lowe youu

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimybiby Виж мнението
    Още от първи клас съм била „дебеланата“, „зубърката“ (аз не се имам за умна...).. До тогава не обръщах особено внимание на всичките обиди, но откакто започнах да ги чувам от него..
    Я пак? Той те обижда?

Не го обичаш, харесваш го. Не използвай думата просто така.

Аз не използвам думи „просто така“ - наистина го обичам!!
    Mitko Lowe youu

anonymous708973
    Guest
    Не, не го обичаш. Не го познаваш, не знаеш нищо важно за него.

За какво се ядосва?
    Как се ядосва?
    Как изглежда, когато стане сутрин?
    За какво спори?
    Как реагира, когато е разочарован?
    За какво се разочарова?

Мога да продължа в тоя дух много дълго. Но няма да ме разбереш. Порасни малко и пак ще говорим. Знам, че е дразнещо да ти го казват, но ще видиш, че съм права.

И още нещо - НЯМА несподелена любов, защото любовта винаги е взаимна. Любовта идва, когато познаваш човека доста добре, което няма как да стане, ако той не изпитва същото към теб и не ти дава възможност да го опознаеш.

Не ми отговори и на въпроса.

Мега фен Аватара на draid
    Не съм много съгласен с теб. Човек може да се влюби и без да знае как изглежда човек сутрин и т.н. Може да го е наблюдавала и да е добила доста голяма представа за това що за човек е и как се държи. Разбира се като се опознаят е възможно чувството да се засили или отслабне, но това не значи че не може да се влюбиш в някого, ако едва ли не не сте правили секс. А относно несподелената любов, то винаги я има. Ако не е при започване на една връзка, то неминуемо е при нейното прекратяване.

anonymous708973
    Guest
    Влюбена е доста различно от обичаща, не драстично, но има разлика.

Мега фен Аватара на draid
    Обичта е нещото което обикновено идва след любовта.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Я пак? Той те обижда?
    Преди.. до скоро.. Вече не чак толкова - ДОВОЛНА???

И какво общо има това как изглежда сутрин?!?!?! А относно всички останали въпроси - имам отговора!!
    Mitko Lowe youu

^ Не мога да разбера защо се зъбиш ?? Пишеш в форум и всеки си казва мнението това че не четеш това което искаш ние не сме виновни! И да ти не го обичаш .. как го заобича като те обиждаше ли ? Може да си хлътнала да си влюбена заслепена но не й да го обичаш !! Не ти давам повече от 7 клас ! : )

Miime nedeii da mu go kazwashh ilii my go kajii kogato zawurshite smsl sled 1 godina Ako toii ne izpitwa su6tite 4uwstwa (koeto 4esto se sluchwa) shte te posrami ;*

Banned Мега фен
    абе да ти кажа има значение на колко сте.. не защото на 13 примерно не можеш да обичаш ами поради други причини.. а така както си го написала не ти давам повече от 13 .. и какво значи ''всички го харесват'' '' той е най-хубавото момче,въпреки че вс. казват че е грозен'' - Я ПАК ???

за кво треа да се захващате като сте от един клас ?

sunshine.3 мн хубава снимка :Д

Мислиш ли, че на него въобще му пука? Защо се захващаш с играта на "чувства", само за да станеш за смях?

Цитирай Първоначално написано от Buubka Виж мнението
    ^ Не мога да разбера защо се зъбиш ??
    Не се зъбя

Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..

Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!
    Mitko Lowe youu

Повече от фен Аватара на thelover3
    ^ Офф, личи си, че не му пука. И как така всички го харесват, пък е грозен. Нещо не ми се връзва. И айде моля ти се: "обичам го, наистина!"- глупости. Първо-ти НЕ го обичаш и второ-наистина?!
    Така и не разбрах кой клас си...
    Просто не се занимавай. Той те обижда, а ти уж го обичаш. Нещо хич не ми се вярва...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и какво значи ''всички го харесват'' '' той е най-хубавото момче,въпреки че вс. казват че е грозен'' - Я ПАК ???
    То си го пише - ЗА МЕН е най-хубавото момче (въпреки, че всички казват, че е грозен)..
    За разлика от всички останали аз го опознах, разбрах какъв е наистина.. Разбирам го..
    Mitko Lowe youu

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Стига с тия сериали!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

eleeee ... ne se wprqgaii tolko w twa momche 100 % ne go obichash ! Kak moje da obichashh chowek koito te naranqwa i obijdaa :X

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iliyanaa Виж мнението
    eleeee ... ne se wprqgaii tolko w twa momche 100 % ne go obichash ! Kak moje da obichashh chowek koito te naranqwa i obijdaa :X
    В този форум се пише на кирилица !

То си го пише - ЗА МЕН е най-хубавото момче (въпреки, че всички казват, че е грозен)..
    За разлика от всички останали аз го опознах, разбрах какъв е наистина.. Разбирам го..
    Да обичаш, понякога е по-лесно, отколкото да докажеш любовта си.

Ето я разликата сега кажи на колко си. Според мене си на по-малко от 14 години. Личи си... Ако беше по-голяма нямаше да се туткаш пред комоютъра и да питаш по форомите как да кажеш на едно момче, че го обичаш, а направо щеше да отидеш и да му го кажеш или само щеше да му го кажеш, по телефона,скайп, e-mail щеше да намериш начин.

П.П. Вие другите ко се зъбите на момичето ? Сякаш и вие не сте били като нея. Еваси народа, еваси чудото (^.^)
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

anonymous708973
    Guest
    Не се зъбя

Не се опитвайте да ми гадаете годините.. Кой колко ми давал.. Какво общо имат годините ми? И какво ако съм на 12-13-14-15?? Какво общо имат чувствата ми с годините ми?? Ако някой ми даде смислен отговор на въпроса ще кажа годините си..

Благодаря все пак, че отделихте от времето си за да ми помогнете!!
    Има. Разбиранията ти ще претърпят... или поне би трябвало да претърпят голяма промяна, докато станеш на 17-18 години. Това ти е смисленият отговор.

И второ, за да те обижда така, има два варианта. Или все още сте в оная възраст, в която момченцата показват на момичецата колко ги харесват чрез обиди; или наистина не те харесва и не иска да общува с теб. Ако не иска да общува с теб, ти НЕ го познаваш достатъчно. Ако НЕ го познаваш достатъчно и не си С него, не го обичаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си