.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Айде сега, моля те, отговори на този въпрос: Какво точно харесваш в него ОСВЕН външния вид? Кое в държанието му, маниерите му, думите му?
    ... защото ще го е срам да не го ебават приятелите му, че въобще си "има гадже"
    Ние с него сме си говорили насаме.. Споделяла съм с него, той с мен.. Виждам как се държи с хората, когато имат нужда от някой - той е насреща.. Никога не ми е отказвал, когато съм го молила да ми помогне.. Винаги ме развеселява.. Той е от “лигаветата“ - редовно все нещо става и всички се смеят.. Не знам дали го прави за внимание или от кеф, но развеселява хората!

А относно ебаването - Няма да се получи така.. По принцип за него и приятелите му е много важно когато някой си има аверка... Тоест те в никой случай няма да го ебават!! А и дори когато приятелите му са наоколо той идва при мен, говорим си.. А и аз познавам много от приятелите му.. Не са такива..
    Mitko Lowe youu

Повече от фен Аватара на thelover3
    ПП:Момчето да не се казва Митко?
    И като гледам как си написала, че уж го обичаш в подписа ти, ми става ясно, че си на 12-13 най-много. Или поне акълът ти е за толкова.(без да се обиждаш, ама тая история с уж"обичам го, наистина!" ме навежда на тази мисъл...).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си