- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, наистина!
НЕ МЕ Е СРАМ ОТ ВЪЗРАСТТА МИ!! Просто такива неща, според мен, не се влияят от възрастта..
Ако ви кажа, че съм на 12-13 ще кажете: Тя тая, поредната пикла дето казва обичам го като здрасти..
Ако пък ви кажа, че съм на 14-15-16 ще кажете нещо друго... А и трябва да не се влияете от възрастта ми, за да ми давате отговор.. ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ!!
MitkoLowe youu
![]()
Емии..какво да ти кажем? ОО да той е ЛУДО ВЛЮБЕН в теб!!! Най-вече затова, че те е обиждал. Това ли очакваш?
Още нещо: Ти не го обичаш! Ти не знаеш нищо за него, не знаеш какъв човек е в действителност. Харесваш САМО външния му вид. Ще ти писне-не се занимавай.
Пък да не говорим, че ние ти даваме съвети, а ти тука ни се зъбиш. Не мога да разбера защо.
Най-добре ни кажи на колко си. Не е толкова трудно. Никой няма да те критикува, че си малка. Така ще можем да ти дадем по-точен и полезен съвет, но просто няма да споря с теб, въпреки че вече го правя...
1. Не го харесвам (няма да казвам обичам) заради външния вид! Право да ви кажа не е от най-хубавите! Харесвам характера, държанието му.. Харесвам говора, начина по който се държи..
2. Защо всички се захванахте за обидите?!
3. Не ви се зъбя.. Всъщност зъбя се, но се зъбя на всички..![]()
П.С. - на 13 съм..
MitkoLowe youu
![]()