- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос, свързан със случайните запознанства
въпросът е й към двата пола
ситуацията е следната, седите си в бар/кафе/някъде другаде привечер.
към момичетата:харесвате пича на съседната маса, усмихвате му се и той на вас; бихте ли се запознали? (при условие, че нямате половинка и нямате конкретни планове, просто едно запознанство )
към момчетата: ако момиче дойде така при вас (нормално изглеждащо момиче), ще я сметнете ли за странна/луда или нещо подобно?
//да уточним, че въпроса е по принцип, защото ми е любопитно, не за да разбера какво трябва аз да правя примерно..
аз не бих, защото винаги би ме било срам, а ако някое момче би дошло да се запознаем, ще си разменим контактите и предполагам ще си пишем, евентуално..
Ако момчето ми е направило впечатление - да, бих отишла. Но само външният вид не би ме подтикнал към действие. Трябва да има отличително присъствие и да не се държи сковано или надуто.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Правила съм го, но в повечето случаи се налага някой да ми вдъхне солидна доза увереност.Или едно малко питие би свършило същата работа
![]()
Колкото и да ми харесва не бих,защото ме е срам...но ако той дойде при мен няма да имам нищо против.
И аз не бих, но ако дойде защо не. Но и зависи от обстоятелствата, може и аз да отида.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз не бих отишла,прекалено много ме е срам.Но ако той дойде не бих имала нещо против,пък вече оттам нататък каквото стане...
Ей, тоя срам! Какво ще ви изяде ли?
Ако нямам някаква определена среща и съм там просто да си отпочина, определено бих.
Ако тя направи първата стъпка даже по-добре и няма защо да я причислявам към лудите.
Много зависи..! Ако се надъхам - що да не ида.. Обаче верно си е малко странно, защото като за начало и идея си нямам какво бих му казала..
Бих, стига да не ме отблъсне нещо в поведението му.
Ще ми е интересно какъв е като човек, пък и обичам контактите с нови хора. И наистина не бих действала с няква конкретна цел, просто бих се оставила на течението.![]()
Зависи в какво настроение ме хваща.![]()
Ако ми е смело, бих се осмелила.
В някой по-срамежлив ден ще се усмихвам като идиот и ще се червя.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Определено няма да я сметна за луда. Бих се зарадвал, ако нормално/симпатично момиче дойде да се запознаем. Харесвам спонтанните неща.
Иначе аз съм правил нещо подобно само че в дискотека. Алкохолът ми помогна да добия нужната увереност.
Welcome to the Jungle...
Не, не бих отишла. Най-малкото, 'щото природата ми е дала предимство още с раждането ми и по тая причина мога да си позволя да го играя пасивна.
Нищо против към активните момичета, просто аз не съм такъв тип и не го възприемам това за себе си.
Не, не бих.. от срамежливите съм и няма да добия куража.. Но той ако дойде - добре дошъл ;дд .. много зависи и от мястото, и от ситуацията, и то настроението, и от това до каква степен ме е впечатлил.. Директно не бих отишла, но все ще измисля нещо друго.. Още повече, че аз живея в малък град и всички се знаем поне по фейсбуците.. ако чак толкова го харесам, а той не направи нищо ще помоля някой да ни запознаеВъпреки, че в повечето случаи сама се запознавам с този, който ми допадне и не по барове/дискотеки ;дд Малко се отклоних..
И аз бях от срамежливите, но сега всяка вечер като излезна на дискотека се запознавам с поне 1-2. Аз лично не виждам друг начин по който да се запознавам с нови момичета.
Като си кажеш, че няма какво да губиш в крайна сметка, плюсовете стават повече от минусите. А и е важно за житейския път/опит на един човек, да може да приема отхвърлянето, защото то се случва не само в любовта.
Ако момичето дойде - още по-добре. Ще знам, че има интерес и няма да се притеснявам като говоря с нея, както се случва ако аз отида.
не мисля, че бих. ако има закачливи погледи по-скоро бих изчакала да видя дали той ще дойде, дали ще прояви интерес.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако наистина съм го харесала много определено бих отишла. Изобщо не съм от срамежливите, когато става дума за мъже, които харесвам. Пък и какво толкова, няма да ме изяде.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Трябва да ми е направил огромно впечатление с нещо, за да тръгна първа аз.
И спря да се върти за миг земята..
Не, Ифи, няма да я сметна нито за странна, нито за луда, всъщност това даже ще 'и спечели точки. Ще разменим няколко общи приказки и ако ми допадне не виждам причина да не си продължим контактите. И по-нататък вече зависи![]()
Зависи от много неща. Ако само дойде да мене, да наистина бих я сметнал за "странна/луда или нещо подобно", ако дойде до мене почне да ме гали и тем подобни ще разбера, че иска да правим нещо ;p, ако дойде до мене и ме заговори Тя сигурно би искала да се запознаем.
Има много фактори. Сещам се само за тези, но наистина тука в тази ситуация ще са и от значение какъв е бара,кафенето и т.н., музиката, обстановката,цветовете, разположението на телата ни в пространството, жестовете ни и още много неща. Тези неща не бихме ги осъзнали, но подсъзнанието ни би ги видяло и това естествено би ни подтикнало към някакво действие или мисъл, за това какво ще правим...
По принцип много се вживявам в разсъжденията си, а дефакто нищо не правя, така че бих и предложил да пийнем по нещо.
Последно редактирано от MaGuSs : 02-05-2012 на 05:16
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Бих я поканил да седне за по кафе. Няма нищо лошо момичето да предприеме действия, това показва че има силна воля и знае какво иска! Останалите дето категорично не биха направили такова нещо, са меко казано кифли за мен![]()
Всъщност, няколко пъти се е случвало момиче да дойде да се запознаем. Не ми минава през ума това че тя е "луда/странна". Определено печелиш точки ако го направиш!
Защо не? Какво толкова е едно запознанство, в крайна сметка е нормално. Не обичам винаги аз да ходя да се запознавам с момчетата де, но ако някой ми е харесал много какво ми пречи? Човек трябва да е комуникативен и уверен в себе си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5