.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Въпрос, свързан със случайните запознанства

въпросът е й към двата пола
    ситуацията е следната, седите си в бар/кафе/някъде другаде привечер.
    към момичетата:харесвате пича на съседната маса, усмихвате му се и той на вас; бихте ли се запознали? (при условие, че нямате половинка и нямате конкретни планове, просто едно запознанство )
    към момчетата: ако момиче дойде така при вас (нормално изглеждащо момиче), ще я сметнете ли за странна/луда или нещо подобно?

//да уточним, че въпроса е по принцип, защото ми е любопитно, не за да разбера какво трябва аз да правя примерно..
    аз не бих, защото винаги би ме било срам, а ако някое момче би дошло да се запознаем, ще си разменим контактите и предполагам ще си пишем, евентуално..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако момчето ми е направило впечатление - да, бих отишла. Но само външният вид не би ме подтикнал към действие. Трябва да има отличително присъствие и да не се държи сковано или надуто.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Правила съм го, но в повечето случаи се налага някой да ми вдъхне солидна доза увереност. Или едно малко питие би свършило същата работа

Unhappy

Колкото и да ми харесва не бих,защото ме е срам...но ако той дойде при мен няма да имам нищо против.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    И аз не бих, но ако дойде защо не. Но и зависи от обстоятелствата, може и аз да отида.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз не бих отишла,прекалено много ме е срам.Но ако той дойде не бих имала нещо против,пък вече оттам нататък каквото стане...

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Ей, тоя срам! Какво ще ви изяде ли?

Ако нямам някаква определена среща и съм там просто да си отпочина, определено бих.

Ако тя направи първата стъпка даже по-добре и няма защо да я причислявам към лудите.

Много зависи..! Ако се надъхам - що да не ида.. Обаче верно си е малко странно, защото като за начало и идея си нямам какво бих му казала..

Супер фен Аватара на paradosou
    Бих, стига да не ме отблъсне нещо в поведението му.
    Ще ми е интересно какъв е като човек, пък и обичам контактите с нови хора. И наистина не бих действала с няква конкретна цел, просто бих се оставила на течението.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи в какво настроение ме хваща.
    Ако ми е смело, бих се осмелила.
    В някой по-срамежлив ден ще се усмихвам като идиот и ще се червя.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от angelskodqvol4e Виж мнението
    Колкото и да ми харесва не бих,защото ме е срам...но ако той дойде при мен няма да имам нищо против.
    десет буквииии

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Определено няма да я сметна за луда. Бих се зарадвал, ако нормално/симпатично момиче дойде да се запознаем. Харесвам спонтанните неща.

Иначе аз съм правил нещо подобно само че в дискотека. Алкохолът ми помогна да добия нужната увереност.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не, не бих отишла. Най-малкото, 'щото природата ми е дала предимство още с раждането ми и по тая причина мога да си позволя да го играя пасивна.
    Нищо против към активните момичета, просто аз не съм такъв тип и не го възприемам това за себе си.

Голям фен Аватара на Starless
    Не, не бих.. от срамежливите съм и няма да добия куража.. Но той ако дойде - добре дошъл ;дд .. много зависи и от мястото, и от ситуацията, и то настроението, и от това до каква степен ме е впечатлил.. Директно не бих отишла, но все ще измисля нещо друго.. Още повече, че аз живея в малък град и всички се знаем поне по фейсбуците.. ако чак толкова го харесам, а той не направи нищо ще помоля някой да ни запознае Въпреки, че в повечето случаи сама се запознавам с този, който ми допадне и не по барове/дискотеки ;дд Малко се отклоних..

Фен
    Град
    Plovdiv
    И аз бях от срамежливите, но сега всяка вечер като излезна на дискотека се запознавам с поне 1-2. Аз лично не виждам друг начин по който да се запознавам с нови момичета.

Като си кажеш, че няма какво да губиш в крайна сметка, плюсовете стават повече от минусите. А и е важно за житейския път/опит на един човек, да може да приема отхвърлянето, защото то се случва не само в любовта.

Ако момичето дойде - още по-добре. Ще знам, че има интерес и няма да се притеснявам като говоря с нея, както се случва ако аз отида.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    не мисля, че бих. ако има закачливи погледи по-скоро бих изчакала да видя дали той ще дойде, дали ще прояви интерес.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако наистина съм го харесала много определено бих отишла. Изобщо не съм от срамежливите, когато става дума за мъже, които харесвам. Пък и какво толкова, няма да ме изяде.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на xoxi
    Трябва да ми е направил огромно впечатление с нещо, за да тръгна първа аз.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Не, Ифи, няма да я сметна нито за странна, нито за луда, всъщност това даже ще 'и спечели точки. Ще разменим няколко общи приказки и ако ми допадне не виждам причина да не си продължим контактите. И по-нататък вече зависи
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    въпросът е й към двата пола
    ситуацията е следната, седите си в бар/кафе/някъде другаде привечер.
    към момчетата: ако момиче дойде така при вас (нормално изглеждащо момиче), ще я сметнете ли за странна/луда или нещо подобно?
    Зависи от много неща. Ако само дойде да мене, да наистина бих я сметнал за "странна/луда или нещо подобно", ако дойде до мене почне да ме гали и тем подобни ще разбера, че иска да правим нещо ;p, ако дойде до мене и ме заговори Тя сигурно би искала да се запознаем.
    Има много фактори. Сещам се само за тези, но наистина тука в тази ситуация ще са и от значение какъв е бара,кафенето и т.н., музиката, обстановката,цветовете, разположението на телата ни в пространството, жестовете ни и още много неща. Тези неща не бихме ги осъзнали, но подсъзнанието ни би ги видяло и това естествено би ни подтикнало към някакво действие или мисъл, за това какво ще правим...

По принцип много се вживявам в разсъжденията си, а дефакто нищо не правя, така че бих и предложил да пийнем по нещо.
    Последно редактирано от MaGuSs : 02-05-2012 на 05:16
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Бих я поканил да седне за по кафе. Няма нищо лошо момичето да предприеме действия, това показва че има силна воля и знае какво иска! Останалите дето категорично не биха направили такова нещо, са меко казано кифли за мен

Мега фен
    Град
    Earth...
    Всъщност, няколко пъти се е случвало момиче да дойде да се запознаем. Не ми минава през ума това че тя е "луда/странна". Определено печелиш точки ако го направиш!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Останалите дето категорично не биха направили такова нещо, са меко казано кифли за мен
    по тая велика логика всички по-срамежливи момичета са кифли. интересно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не бих го направила. Ужасно съм срамежлива. Мога да се усмихна, дори може и да му направя знак да дойде, но аз да отида - абсурд!
    При мен са идвали така да се запознават (не в бар, а на спирката примерно) и определено ми е приятно.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Защо не? Какво толкова е едно запознанство, в крайна сметка е нормално. Не обичам винаги аз да ходя да се запознавам с момчетата де, но ако някой ми е харесал много какво ми пречи? Човек трябва да е комуникативен и уверен в себе си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си