.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

мноого ми помогна благодаря ти ))) но да попитам как да разбера там където пише Static IP, PPPoE,PPTP,L2TP,Telestra Cable, Automatic Configuration-DHCP какво от всички тези да избера
    Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...

Цитирай Първоначално написано от mim4encetyyyy Виж мнението
    мноого ми помогна благодаря ти ))) но да попитам как да разбера там където пише Static IP, PPPoE,PPTP,L2TP,Telestra Cable, Automatic Configuration-DHCP какво от всички тези да избера
    Няколко въпроса имам към теб!

Трябва да знаеш, по какъв начин ти предоставя интернет доставчика ти достъп до интернет!

1. Виж на компютъра си дали на Лан картата са задедени някакви настройки: IP адрес, Subnet Mask, Default Gateway! - Ако имаш настройки там - със същите трябва да конфигурираш рутера, като избереш "Static IP" и въведеш нужните настройки. Не забравяй, че трябва да се клонира и МАК адреса на лан картата!!!

2. Ако доставчика ти е предоставил потребителско име и парола за достъп до интернет - избираш "PPPoE" и въвеждаш името и паролата в съответните полета!

3. Ако нямаш настройки на лан картата (от въпрос 1) и нямаш потребителско име и парола, тогава избираш "Automatic Configuration" и само трябва да Клонираш MAC адреса!

П.С. - Не стана много ясно от твойте постове имаш ли изобщо достъп до Wi-Fi интернет връзка, защото ако имаш и питаш само за паролата си свали това: "WRT54GL User Guide" и погледни "Глава 3-та" на страница 11 от ръководството, къде трябва да сложиш паролата. Също така в мануала е обяснено и това, което по горе ти обясних за настройките!!!

Айде успех от мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си