здравейте !! искам да попитам как другите като пушат не получават храчки кашлица или каквото и да е било друго е не всички ма някои приятели не го получават а аз ги получих и двете и сега се чудя как така става мисля да говоря с госпожата по биология ама реших и тук да пиша на 15 сам ако е от значение възрастта макар, че се съмнявам благодаря на всички отговорили предварително лека вечер !!! и забравих аз не пуша вече четири дена (сън)
nqmah napredvid da me yprekvate a imam napredvid da mi kajete kak taka stava ako znaete leka vecher
ami da ti kaja 4estno 6 meseca sam pu6ila ot koito 6 meseca po 15 cigari nqkade na den ne sa malko za 6 mesecs nali
а колко искаш да са ?po 15 cigari nqkade na den
Пуша от 3 години. И аз си имам храчки и аз си кашлям. Искам да ги спра, но не става. Почвам ги пак и така... Щом си ги спряла за 4 дена не ги и почвай, аз и толкова не мога...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ami veche sa 7 dena znachi tva za hrachkite e taka ne e samo pri men znaq momche li si
При всеки закоравял пушач го има. При мен лично го няма, но аз пуша по 2 -3 макс 4 на ден, и то понякога пропускам някой друг ден, но при мъжа ми примерно си ги има почти всеки ден, а той пуши някъде от 5 -6 години по кутия, кутия и нещо на ден.
Спирай ги цигарите, докато е рано бе ей, пикло
Аз съм реалист.
Айде да пишете на кирилица!!!
По темата: На всеки различно... Като не ти понася, спри ги. Елементарно е!
I'm beautiful in my way....
de da beshe elementrano nqma kirilica z atv apisha na latinica ne e elemtarno
Това е просто мнение..
Последно редактирано от LookAtMeNow : 02-09-2012 на 22:31
Пиши на кирилица, задължителна е. Ако нямаш, ползвай кирилизатор.
Присъединявам се към мнението на Dragon Lady
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5