.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да поговорим за любовта и ревността. Много ще се радвам да отговорите на следващите въпроси:

1. Ще се почувствате ли виновни ако изневерите на обичан човек или ще счетете, че това е нещо нормално при дълга връзка?

Честно казано,мислех си,че ще се почувствам виновна,но не изпитвам кой знае каква вина.

2. Смятате ли, че е възможен брак без изневяра на поне един от партньорите?

Възможно е,естествено.Просто са малко хората в днешно време,които издържат да са толкова дълго само с 1 човек.

3. Ще се почувствате ли обиден/а ако разберете, че любим човек ви изневерява, ако сте сигурни, че вас много ви обича и държи истински на вас?

МНОГО ОБИДЕНА!

4. Как ще се почувствате и как ще реагирате, когато момчето/момичето, с което сте излязли, се заглежда продължително в друг/друга?

Ако само съм излязла с него,няма да ме трогне особено,но ако е момчето,с което ходя.. ще има големи крясъци после

5. Каква връзка искате да имате:

–с повече от един партньори, разнообразни, весели и неангажиращи флиртове
    -с много чувства, любов само с един партньор (разбира се това не изключва приятелствата и контактите с други освен с любимия човек)
    - и двете

-с много чувства, любов само с един партньор (разбира се това не изключва приятелствата и контактите с други освен с любимия човек)

6. Можете ли да кажете за себе си : „Ревнувам, защото обичам?”
    Или ревността за вас не е свързана с любовта, а със слабост на характера на ревнуващия?

Малко или много винаги ревнуваме този,който е до нас.Независимо от колко време сме с него.Иначе ако говорим за истинска,разкъсваща ревност.. може би е такава,само когато наистина обичам някой

1. Ще се почувствате ли виновни ако изневерите на обичан човек или ще счетете, че това е нещо нормално при дълга връзка? ако обичам човека до мен никога не бих му изневерила ;]

2. Смятате ли, че е възможен брак без изневяра на поне един от партньорите? да

3. Ще се почувствате ли обиден/а ако разберете, че любим човек ви изневерява, ако сте сигурни, че вас много ви обича и държи истински на вас? ем ако наистина държи на мен няма смисъл да ми изневерява :д

4. Как ще се почувствате и как ще реагирате, когато момчето/момичето, с което сте излязли, се заглежда продължително в друг/друга? мм ще се ядосам малко може би . . няма да ми е мн приятно

5. Каква връзка искате да имате:

6. Можете ли да кажете за себе си : „Ревнувам, защото обичам?”
    Или ревността за вас не е свързана с любовта, а със слабост на характера на ревнуващия?
    „Ревнувам, защото обичам?” м да бих го казала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си