1. Ще се почувствате ли виновни ако изневерите на обичан човек или ще счетете, че това е нещо нормално при дълга връзка?
- Ще се чувствам много виновна спрямо него и най-вече спрямо себе си.
И не мисля, че това е нормално при каквато и да е връзка. За мен ако някой започне да мисли, че дългата връзка го задължава да изневери или той сам усеща, че би го направил, значи има нещо много сериозно, което куца в самата връзка.

2. Смятате ли, че е възможен брак без изневяра на поне един от партньорите?
- Да. Щом се е стигнало до брак, значи партньорите би трябвало да са намерили всичко, което им трябва в другия.

3. Ще се почувствате ли обиден/а ако разберете, че любим човек ви изневерява, ако сте сигурни, че вас много ви обича и държи истински на вас?
- Няма как да ме обича и да държи истински на мен, а в същото време да изневерява.
Изневярата не с нищо не би ме обидила. По-скоро бих се разочаровала от себе си и проявената наивност.

4. Как ще се почувствате и как ще реагирате, когато момчето/момичето, с което сте излязли, се заглежда продължително в друг/друга?
- Ако сме на първа среща, не би ми харесало да обръща повече внимание на непознати момичета, отколкото на мен.
Ако сме от известно време заедно, няма да ми пречи. Аз също се заглеждам.

5. Каква връзка искате да имате:

1)с повече от един партньори, разнообразни, весели и неангажиращи флиртове
2)с много чувства, любов само с един партньор (разбира се това не изключва приятелствата и контактите с други освен с любимия човек)
3) и двете
- В момента залагам на втората. Не отричам обаче, че е имало и моменти, в които не съм искала нищо сериозно, а просто "весели и неангажиращи флиртове".

6. Можете ли да кажете за себе си : „Ревнувам, защото обичам?”
Или ревността за вас не е свързана с любовта, а със слабост на характера на ревнуващия?
- Не мога да кажа такова нещо. Дори не намирам никаква връзка между любовта и ревността. За мен ревността винаги се е криела в недостатъчно доверие във връзката.