.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да направя очите си по-големи....подходящи вежди?

Здравейте.Как да си направя очите да изглеждат по-големи.Очите ми ме правят някаква заспала,недружелюбна,сърди та и иначе изобщо не съм такава.Как да си направя веждите(по-точно козметичката)?
    Направо ще сложа и снимка за да видите....
    http://prikachi.com/images/477/4354477t.jpg
    Попринцип ми допадат такъв тип вежди:
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3722504_n.jpg (използвам снимка на момиче от форума дано няма против)
    Във веждите ми не одобрявам това че започват някакси отдолу....немога точно да го обясня.Тази чат от веждите откъм носа не ми се иска да е така-искам да започват по-високо.Но все пак ако тези вежди като на момичето няма да ми отиват ще се примиря и с друго
    Малко помощ момичета...

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Според мен си ги пусни веждите и чак тогава отиди на козметик.Впрочем ти пускала ли си ги?

не ги пускам

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Отиди на козметик, той ще ти препоръча най добре какви вежди ще ти отиват на твоето лице.
    Защото веждите са рамката на лицето, ако сама си ги правиш има шанс да оплескаш нещата.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Аз пък се опитвам да ги пусна за да станат по-дебели / не са много тънки, но искам по-дебели/ но не растат.. Някой да ми даде съвет кака да ги направя по-космати :д смисъл да растат навсякъде защото има места където изобщо не растат вече. И за да не е спам пусни си ги и отиди на козметик да ги оформи.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Аз пък се опитвам да ги пусна за да станат по-дебели / не са много тънки, но искам по-дебели/ но не растат.. Някой да ми даде съвет кака да ги направя по-космати :д смисъл да растат навсякъде защото има места където изобщо не растат вече. И за да не е спам пусни си ги и отиди на козметик да ги оформи.
    Maжи ги с чесън,това е единственото ефикасно средство за растеж.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Три дни преди да отидеш на козметик не трябва да си пипаш веждите. Поне аз така знам. Казваш й какво искаш, но трябва да имаш предвид, че според формата на лицето и окото тя ще прецени и ще ти предложи вариантите, ако окото ти позволява чупки и такива неща. Според мен си имаш естествено форма и просто трябва да ги почисти и оформи, но си сподели и задай конкретните въпроси.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Промяната на веждите няма да накара очите ти да изглеждат по - големи, пробвай с по - светли сенки за очи, или направо бял молив.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Първо - очите ти не са никак малки и второ почистването на веждите отваря погледа.

За наистина по-големи очи бих те съветвала да видиш как се гримират азиатките в Ютуб. Те наистина имат невероятни техники.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си