- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Сутришни болки
Тези болки са около бъбреците, смисъл, сутрин като се събудя и ме болят бъбреците ли как да го кажа, областа около бъбреците, и това е само сутрин после през деня няма проблем.... някакви предложения от какво е ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Никакви предложения нямам.
На твое място ако болката продължава всяка сутрин в продължение на цяла седмица бих отишъл на лекар
Успех![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
По колко точно пиеш?! Щото много хубаво , не е на хубаво. Не помня точно ,но над определено количество вода на ден не е хубаво да се пие , защото се натоварват бъбреците, оттам и сърцето. Не знам на какво се дължи това,което описваш, Може би с лекар трябва да се посъветваш. След като отидеш до тоалетна сутринта продължава ли болката?! И един въпрос: Взимаш ли някакви хранителни добавки или нещо от сорта?!
maDamn
не взимам нищо, но се храня по определен режим..... и всъщност сутринта пия 1-2 глътки, в училище може да пия около 500-600 мл може би като се прибера още около литър и май това е....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Много работи може да са.. От колко време е така? Може да си настинал или наистина да си ти претоварени бъбреците
Възраст?
Промяна в цвета на урината?
От колко дни е така?
Винаги е най-добре да се приказва с лекар.
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
на 15 съм, и няма промяна в цвета на урината и така ми е от няколко месеца, но напоследък не ми се е случвало, гледам да пия повече вода....
sapphire5![]()
Ако болките продължават избягвай бульони, шоколад, кафе, какао, лютива и пържена храна. Пий по минимум 1.5л вода дневно.. Добре е да се направи профилактика..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
попринцип всяка година ходя на профилактичен преглед.... сега откакто "уж" почнах да пия повече вода съм нямал тези болки сутрин, но ще видим..... мерси за отговорите
sapphire5![]()