.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мнението на другите :)

Ем занчи ето го и моят проблем. Не съм сигорна, че е за тук тази темичка, но се надявам да помогнете.
    Та значи аз съм 7ми клас и още не съм излизала сериозно с кой знае колко момчета. А и неочаквам да се получи нещо сериозно на моята възраст. Най-много да си излизала по така с 2-3 момчета. Прблемът е там, че всички момчета и предимно момичета, който познават ме смятат така да кажа (с извинение) за кучка. Сички си мислят, че момчетата ги нямам за нищо и знам сичко по въпроса. Всичко момичета се обръщат към мен за съвети. От начало беше приятно, но сега ми е кофти. Моля ви кажете ми как да премахна това име от репотацията си. Смисъл незнма с какво съм го заслужила. А не ми харесва вече да ме мислят за някоя с която могат да излизат когато има скимне. Ще съм ви много благодаря, ако мо помогнете.

Мега фен Аватара на xoxi
    Едва ли всички са си въобразили, че си някоя "звезда" просто ей така, без основателна причина. Може би си се изпуснала някой път и в опит да се изкараш по-напреднала си послъгала или си си измислила някоя несъществуваща пикантна историйка.
    И спря да се върти за миг земята..

Там е въпроса, че незнам за какво става въпрос. А и аз винаги съм била била онази кочто се страхува какво ще ми пише някое момче или някви такива неща. Иначе казано винаги съм се притеснявала атски много, когато потръгва с някой. И винаги се притеснявам когато някой си ме харесва, а аз немога да отвърна на чуствата му. Незнам какво не ми е наред. Може би е заради това, че с с по-големи съм излизала. Незнам.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Глупости. Или само се си заслужила названието или някоя друга дуда те е насолила, а плъзне ли клюката, вие децата сте по зле от бабките (не за друго ми щот имате модерни телефони). Решението е да си намериш гадже най накрая че да спрат да те смятат за "вървежна" (гледай ся да фаниш първия срещнат и да почнеш да ги сменяш след туй). Характера и начина ти на държание също може да играят роля в това че те смятат за ... .
    Пък в крайна сметка да ти минава през сливата кво мислят хората, стига приятелите на които държиш да знаят истината

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    7 клас си. В новото ти даскало се постарай да не те приемат за такава. Промени си начина на обличане, музиката която слушаш (ако е чалга само това е задължително да го направиш), не лъжи.Пиши по-грамотно /за изпита ти трябва/. Не излизай с тука така срещнати момчета. Опознай ги първо, що са за стока и то чувството на привличане само ще дойде, няма и да го усеиш ти "Каам".

Успех
    Последно редактирано от MaGuSs : 02-05-2012 на 05:03
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Съгласна.
    Спираш чалгата, спираш кифленските дрехи, започваш да четеш книжки, започваш да се държиш максимално мило с хората без да даваш да ти се качват на главата и край с момчетата, докато наистина не си харесаш някого много.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    подкрепям горните две мнения. като за начало - правописът ти е ужасяващ, хвани прави нещо по въпроса, за изпита си поне. иначе нещо в поведението ти най-вероятно е подтикнало останалите да мислят така + някоя по-тлъста клюка. решението ти го казаха вече.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Aми първо за правописа, не съм живяла кой знае колко във България и ми липсват основните неща, за което се извинявам. И второ аз не съм кифла! Не се гримирам.Не се превземам. Не лъжа. И не използвам момчетата. Никога и не съм си мислила да излизам с първия срещат или с някой кой то не познавам. А за новото училище... еми ние често се местим така че имам опит в... сменянето на училища и смяната на репотация, ако може така да се каже. И за книгите..... Опитвам се да чета колкото се може повече българска литература. Обичам поезия, но това е друга тема. Искам само да кажа, че обичам да чета. Но все пак ви благодаря за всичко.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мила, от тоя имидж няма да избягаш. Ти си си такава. В колкото и училища да се преместиш, все ще е същото. Истината е, че и аз дълго време не откривах къде се корени проблема ми, който е подобен на твоя. До момента все още не знам. Всички момичета искат съвети от мен как да скъсат с гаджето си, момчетата ги е страх да ми признаят, че ме харесват. Защо? Не знам. Но един приятел наскоро ми спомена, че момчетата просто ги е страх от по-отворени и самостоятелни момичета. Това може и да е така, може и да не е. Бъди себе си и се самоусъвършенствай само към по-добро, другото само ще дойде. Ще дойде пича, който ще се бори за теб и няма да го е страх Между другото, съвпаденията станаха множко - и аз се казвам Вяра.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Уау благодаря много за последния коментар.... И само от число любопитство каква зодия си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си